Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nový prezident prohlásil, že nechá udělat audit. Tak mají měsíc na zametení stop.

2 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že v posledních letech měli půjčený celý hrad i s příslušenstvím.

8 0
možnosti

J87i82ř41í 78G35r42o91h

8. 2. 2023 23:18

Tak si ho půjčte taky, pak to skandál nebude.

0 3
možnosti
Foto

Tak to je na mne příliš komplikované a neprůhledné. Ani nemám představu, k čemu ten stan na Hradě slouží. Pochybuji, že když jeli Zeman s Klausem na Rhodos za Jakuninem, že s sebou táhli ten stan, aby nemuseli spát někde na pláži pod širákem.

5 0
možnosti

A co chlast pro Miloše - taky z hradního rozpočtu, jako medicína ?

4 0
možnosti

Vážně, to zde ještě nebylo. Nějaký smysl by dalo - Zeman sedí u vchodu s korunovačními klenoty - trhá lístky na šlepr. Ovčáček vaří grog - rozjuchán opile přeplazí celou sjezdovku. Má natrénováno z náměstí. "Je ti teplo, Miloši?Je milý Martine". Osoba nejedlá - vloží další tajné listiny do žhnoucího pícku. Na rožni se do zlatova otáčí nebohý pašík. "No prosím, hradní stan. A pak že nikam nejezdím na cesty" - pravila hlava státu. Odjel na Slovensko, povečeřel. Přátelství mezi národy bylo stvrzeno - Vzácný exemplář byl volně vypuštěn do přírody. To jsou Tatry? Óó jaká to veliká Obora. Tady je šutrů k těžbě ! ... :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz