Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Ulitba ukrajinskemu bozstvu vykonana. Prisernej clanek.

6 8
možnosti
LN

Ten článek je pravdivý. Nebýt Zelenského, tak už je Ukrajina ruská.

8 0
možnosti

lidr je to dobry, samotni ukrajinci k nemu maji sice vyhrady, ale behem valky je neresi a i pandora papers jsou zapomenuty

1 0
možnosti

to pisi proto, abych ukazal, ze nikdo neni dokonaly a i ten nejlepsi ma nejake mouchy a ten nejhorsi nejaka pozitiva

2 0
možnosti
Foto

Při sledování pana Zelenského si říkám, jaká je škoda, že minimálně 80 % jeho odvahy neměli v minulosti Edvard Beneš nebo Ludvík Svoboda.

6 1
možnosti

tak Zelensky mohl predbezne s pomoci zapadu pocitat, Benes ani Svoboda ne.

1 1
možnosti
Foto

Můžete o té "záchraně" vypravovat dětem mrtvých obránců.

2 10
možnosti
JK

Pravda, rusáci vraždí nejen ty obránce, ale dokonce i ty děti...

9 0
možnosti
Foto

R^ Zatím jsem v těch Zelenského vyjádřeních, která jsem stihl zaznamenat, nenašel žádné, které by obsahovalo něco, s čím bych zásadně nesouhlasil. Ukrajinský prezident má můj neskonalý obdiv. Bylo mu dáno, aby prošel jednou z nejtěžších zkoušek, jaké mohou vůdce národů potkat a on ji zvládá obdivuhodně. Mnohokrát jsem si řekl, že štěstím v neštěstí Ukrajiny je, že právě tento malý velký muž stojí v jejím čele.

13 1
možnosti
DR

Já přece jenom našel a to, že občas by ohledně těch žádostí o zbraně mohl vystupovat poněkud diplomatičtěji.

1 2
možnosti

R^R^R^

Volodymyra Zelenského si nesmírně vážím! Obyčejný herec. Nebyl politik. Mohl utéci. Dokonce ho vyzvali Američani, aby utekl. On odmítnul a ve vteřině se stal státníkem s odpovědností za svůj národ! Úžasné! Ve skutečnosti nabídnul svůj život za svoji Ukrajinu. Ale i za celou Evropu! Zaslouží si naši úctu!

A když si uvědomím jak mnoho služebníků má agresor Putin mezi námi, stydím se za lidi kolem sebe! Kam se nám vytratila naše staletí pěstovaná úcta k předkům? Jak jsme se mohli proměnit ve zrádce, kteří za kus žvance jsou ochotni zaprodat naši republiku nejrůznějším ďáblům, postkomunistickým zhýralcům českým i ruským! A nesvádějme to na komunisty, že slušné občany popravili nebo vyhnali ze země! Máme to ve svých rukou, zda chceme být svobodným, suverénním státem v rodině Evropských států v rodině EU a NATO, nebo chceme být patolízaly Putina a jeho soudruhů!

Stydím se! Kde je hrdost starých Čechů?

Pravda a Láska musí zvítězit nad lží, nenávistí, závistí, mstivostí!

:-)

11 0
možnosti
MP

Napsal jste to hezky. Já bych se ale přece radši přidržel toho, co řekl Cyril Svoboda, totiž, že Zelenského posoudí až historie.

3 3
možnosti
Foto

Ona historie posoudí každého. Zejména ty, co v době mravní krize zůstávali neteční.

5 0
možnosti
DR

Možná pro někoho překvapení, ale naprosto souhlasím. Pouze bych byl vzhledem k tomu, jak si některé státy dodávky některých zbraní přehazují mezi sebou jako horký brambor spolu se stupidními kecy o koordinacích, poněkud pesimističtější ohledně této části "tyto lidi úspěšně přesvědčuje...".

4 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,66
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz