Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

Pane autore, obávám se, že tu bezesporu komplikovanou situaci vidíte příliš růžově i když rusáky hodnotíte ve Vašich příspěvcích celkem negativně. Já osobně od těch primitivů neočekávám nic jiného než podrazy, lži, překrucování faktů, zlovůli, teror a bestiality. I když se mezi ruskou chátrou našli v minulosti a i v současné době stále nachází vzdělaní a civilizovaní jedinci, nic to nemění na skutečnosti, že je to, globálně viděno, národ primitivních, arogantních ignorantů s notnou dávkou zločinné energie, národ rozpínavých agresorů s prohnilou, mafiozní vládou. Nesmíme jim důvěřovat, jsou falešní a lstiví. Dle mého názoru je to jeden z nejodpornějších národů. Je to můj osobní pohled na rusáky ale myslím, že nejsem jediný, kdo je hodnotí podobně. Nedopusťme, aby se jejich bolševická mentalita rozšiřovala za hranice té prokleté satanské říše.

0 0
možnosti
OU
OU
LS

Pohled do budoucna: rozbitá Ukrajina bude volat do světa o pomoc při obnově; nepředpokládám, že někdo přiměje Rusko k válečným reparacím. Stejně tak není jisté, zda dnešní největší jestřábi budou ti nejštědřejší, ač logika věci to napovídá. Na jaké místo se zařadí ČR při svých zjevných domácích dluzích?

2 1
možnosti
DR

Tak to přece s těmi jestřáby bylo vždycky.

0 0
možnosti
Foto

R^ Není náhodou, že pojem Potěmkinova vesnice vznikl právě v Rusku... R^

5 2
možnosti
Foto

Divadlo v Mariupolu. Ten seznam hovoří za vše. Karma, JeneR^

6 2
možnosti
Foto

Dal jsem Ti karmu, anžto s Tebou bezvýhradně souhlasím.

5 2
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,49
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz