Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB
Foto

J94a85n 78K70o28z44á71k

6. 3. 2023 23:08

Pana Rajchla neznám, ale u vás vím, že máte velký problém se svobodou slova. Cenzurou na svých blozích a mazánim pro vás nepohldných příspěvků a obdivem ke vzniku cenzorského úřadu.

15 5
možnosti
JZ

Ano, mažu příspěvky, které nemají nic společného s tématem. To je právo každého blogera. Cenzura by byla, kdyby Vám někdo zakazoval psát a to se neděje. Vědomé lži typu, že v Katyni vraždili Němci, ovšem nemají nic společného se svobodou projevu.

5 7
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

NP

Určitě bych tuhle partu nepodceňovala. Otevřeně na FCB Rajchla jeho příznivci vyzývají k násilí, postřílení současné vlády a oběšení ministryně Černochové.

Připomenu citát Sokrata:

"Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých, a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva

starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva

občanů, a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné

funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec

ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne

tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie".

11 2
možnosti
OD

Jindra pochopil, že se v pohodě vejde do sněmovny vedle Kanimůry a tak agreguje frustráty a dezoláty do integrovaného tažení za živobytím z erární kasy. Václavák ozvučený až po Příkopy, autobusy na svoz šucštaflířů, sjednotil se s komouši a Triko Lórou Zrzavou a budeme mít "Nic než národ" v kravatě. Zwyrtková, Kovářová, Vidlák, kterej střídavě skáče mezi půlky Jindrovi a Andrejovi, prostě celá ZOO bude mít výběh na Václaváku.. Andrej i Kanimůra s ním nic společného mít nechtějí.

Mají představu, že tím mejdanem svrhnou vládu. Celkem si v posledku pročítám jejich znovu povolené tlampače a míra zhovadilosti a mimoňství, která je nejen v editu, ale zejména v diskusích, je zdrcující.

Opravdu nehrozí, že by z této strany hrozilo něco více než pouliční kravál.

Bývalý poskok pana Satrapy Chvalovského, který prohrál boj o moc s Berbrem nám z fotbalu povýšil do politiky. A podle toho jeho politika vypadá.

12 1
možnosti
Foto

Já myslím, že naší politické scéně neuškodí další exot a truchlivá postava. Sranda neuškodí. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Tak bude zajímavé sledovat tuhle novou proruskou partičku jak se rve o přízeň dezolatu s Trikolórou,komunisty,Paroubkem a dalšími flastenci...

15 2
možnosti
OD

Oni dávají dohromady Ein Kessel Buntes Národní Frantu.

3 0
možnosti
Foto

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. ;-D

5 15
možnosti
RK
RK

Nemá smysl se zabývat podobnými marginály. Bude opět legrace sledovat ten výkvět elit 11.3. Bude ale hodně záležet na počasí, protože minule to byl dost průšvih.;-)

11 1
možnosti
Foto

Demonstrace bude jen marginálie. Mnohem zajímavější budou příští parlamentní volby.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz