Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč se pořád házejí do jednoho pytle všichni demonstranti. Velká část demonstrantů byla slušná, bez Z na zádech a jiných výstřednosti a neprobíhala se do muzea. Například já.

Já proti Ukrajincům nikdy nic neměl, mám mezi nimi pár kamarádů z práce, ruskou agresi odsuzuji. Na začátku konfliktu jsme s manželkou poslali 5000 Kč v rámci pomoci uprchlíkům. Rovněž potravinových sbírek jsme se účastnili.

Na demonstraci jsem šel kvůli nespokojeností s činností této vlády. Konkrétní důvody by vydaly na slušný odstavec, který ani nevím, jestli by v tomto příspěvku ještě někdo četl. A protože jiný způsob, jak dát svou nespokojenost nemám. A proto jsem teď spolu s větší částí demonstrantů bazén do jednoho pytle s voly u muzea. To je smutné.

1 0
možnosti

Tento zcela rozumny nazor ovsem nemuzete vysvetlit autorovi tohoto clanku,....coz je rovnez smutne.

2 0
možnosti

Váš příspěvek je směsicí ubohosti a zoufalosti. Jak hluboko klesla hodnota demokracie ve Vašem příspěvku. Škoda. Ukázal jste jen na sebe, že jste vůbec nepochopil situaci ve společnosti.

7 3
možnosti

Vážený Jene. Opět si dovolím přidat k Vašemu článku cosi, s čím se naprosto ztotožňuji a co k Vašemu blogu patří. Bohužel příspěvek nepochází z mé hlavy a konstatuji, že mi dnes v noci přistál od kamarádky na Sociální síti. Když však čtu příspěvky k vašemu blogu (nejen) pí Krištofíkové tak myslím, že je to aktuální a stojí za úvahu.

2 0
možnosti

Coby matador demonstrací proti Babišovi si dovolím drobnou úvahu.

Inu... časy se skutečně mění.

Je konec protivládních demonstrací plných slušných občanů, chovajících se k sobě vzájemně ohleduplně, respektujících pokyny Policie a pořadatelů.

Je konec pódií plných skutečných osobností, které nejen kritizovaly Babišovo vládnutí, ale i přicházely s nabídkou řešení.

Je konec demonstrací, na které se nebály jezdit maminy s kočárky a lidé na invalidních vozících...

My jsme svými demonstracemi dosáhli svého.

Zmobilizovali jsme tu slušnou mlčící většinu a dostali Babiše "od válu".Role se vyměnily.

Slušnost, ohleduplnost a tolerance jsou teď u moci.

Nu a všechno, co představoval Babiš, se přesunulo na náměstí.

Nastalo období, kdy budeme v reportážích o protivládních demonstracích sledovat záběry střetů Policie s lidmi, kteří křičí "Chci mír!" a drží při tom zdviženou pravici, v triku s fotkou Putina a nášivkou "Z" na bundě.

5 5
možnosti
Foto

Všiml jsem si, že tu je několikrát napsáno, že příspěvek byl smazán autorem blogu. Můžete mi prosím sdělit, jak se to dělá. Já to totiž nikdy nikomu neudělal, protože to ani neumím...

0 0
možnosti
Foto

Neznám počty účastníků demonstrací organizovaných Miliónem chvilek ani Vrábelem ani Středulou ani Rajchlem a upřímně řečeno je mi to celkem jedno, protože ani jedna z nich nic nezmění. Až to budou milióny, tak se něco začne dít. Jinak jedno vím jistě. Znám přesný počet lidí, kteří se v sobotu večer shromáždili v Praze ve Vršovicích. V Edenu bylo vyprodáno a byla tam skvělá atmosféra

0 0
možnosti

Však už to (myslím v tom Edenu) bylo třeba. Doufejme, že to vydrží :-). Já jsem sice hlavně Duklák, ale Slávii mám, co do obliby, těsně na druhém místě.

0 0
možnosti

pokud tohle máte za řádící lůzu, jaká slova budete asi používat, až se ta řádící lůza skutečně objeví. Tohle byla úplná maličkost, aspoň v porovnání s tím, jak jsem si březen roku 2023 v kotlince představoval já před půl rokem.

1 0
možnosti
Foto

a jak tak koukám zase těch 1881 přečtení v nedohlednu. Kdepak se vzal ten váš slavný průměr?

0 0
možnosti

Je to napsáno u mého profilu. Neumíte číst? Tedy nyní jen 1874..:-)

0 0
možnosti

No, tak u vas se to diky vasemu ukrajinskemu fanatismu pochopitelne dalo cekat. Jako u mnoha lidi je skoro fyzicky hmatatelny TDS, u vas je to PDS jak vysite. Kolektivni Zapad je v tomto odpornem konfliktu na Ukrajine nevinny jako mesicni batole, Putin je Satan sam. Well put, Mr. Ziegler.

6 6
možnosti

P44e57t21r 22N71e62d10v74ě12d

13. 3. 2023 20:38

A hele už se maže. ..to je ale divné

2 0
možnosti

To Váš guru Nožička ani neotevirá diskuse. :-)

2 5
možnosti

R^

Miroslav Ševčík se chová divně již delší čas. Ale to si musí vyřídit sama Akademická rada. Jinak nechápu, co dělal Ševčík uprostřed proruské lůzy! Remcat proti chudobě je sice povoleno, ale úsilí o puč je již za hranou demokratické společnosti! Rajchl a Vrábel to nejspíš nedokáží, ale připravují puč straně, která svým trollingem a lží se stává anarchistickou a snaží se být stranou pro všechny jako komunisti před Listopadem!

:-)

6 3
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz