Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyberu jen část z toho hnusu okolo Tebou popsané osoby.

Kmenové buňky jsou v současné době ještě v plenkách. Zhovadilostí je to, že nemocným ALS (nemoc, která do 5 let spolehlivě zabije 99% nemocných), se slibuje, že jim to pomůže. Takže oni platí jako diví, výsledek 0,0%.

Paní Syková (odmítám tuto osobu nazvat profesorkou), porušila snad všechny etické zákony, kterými by se měl výzkumník řídit. To, že se na to nalepí pochybné existence typu pánů Rajchla a Havlíčka, je poté jen dokreslením situace.

6 0
možnosti

Je divné, že když byl v Trikoloře, že ho neprokoukl ani traktorista.

1 0
možnosti

Dezolé se mu rádi složí i na ty kurty ;-);-D

9 0
možnosti

Vy byste se uživil i za protektorátu......

8 13
možnosti

Další obdivovatel Berbra. Fujtajbl.

4 0
možnosti

Četl jsem o něm leccos. Dokonce i o machinacích v Pandora Papers. Nu což, Jene. Za váš blog opět karma s tím, že i když je to smutné, tak se bavím tím, jak na demonstracích pořádaných tímto pochybným šíbrem, jeho ovečky křičí, že mají bídu. Vůbec jim nedochází, koho že to vlastně podporují.

A až jednou jim to dojde jako s Vrábelem, budou se divit, co vše mu ve své bídě věnovali a že to s nimi ten jejich ochránce, nemyslí zase až tak moc dobře.

Víte. Mě nakonec i baví sledovat, jak ho chcimírové obhajují stejně, jako ještě nedávno Vrábela.

A až to pochopí... kdo nastoupí po něm. Ono u těch zbídačených lidí, je jak se zdá, peněz na vyhazování, stále ještě dost.

20 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz