Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ať si děvčica sbalí svých 5 švestek a jde jinam. Schválně, co myslíte že se stane hned poté, co požádá T-mobile o ČVOP? Správně, nastane děsnej fofr.

0 0
možnosti

Vážený pane, v zásadě s Vámi souhlasím, akorát v té větě o socialismu, tam jste mimo mísu, ať už to za komančů bylo jakkoliv, tak pokud jste něco dlužil, tak v té době Vás ihned upozornili a v žádném případě se nastávalo, že by se dluh tajil

a penalizoval a teprve po létech se začal vymáhat,  jak je to teď běžné.

1 0
možnosti

přesně,za komunismu bylo vše nalajnované,byly půjčky,ale kdyby jsi jeden měsíc nezaplatil,hned vás upozornili... je to asi deset let zpět,kdy mi přišlo,že dlužím Cetelemu,nebo někomu podobnýmu,už si to přesně nepamatuji ,asi 12 500 Kč...jsem v šoku pátrala proč a přišla jsem na to,že jsem si špatně vypočetla splátky a měla jsem doplatit nějakých 115 Kč...nikdo mě na to neupozornil,bylo ticho po pěšině,až za nějakých osm let se ozvali..no,špatná zkušenost někdy bývá tou dobrou..od té doby bych si na splátky nepůjčila  nic,ani sebelepšího chlapa;-);-D

0 0
možnosti

Viděl bych, to že tvoje kamarádka měla smůlu a narazila na komunistu zaměstnaného u T-Mobilu;-D

1 1
možnosti
Foto

Tento článek obsahuje zásadní informaci: Pan Ziegler má kamarádku. Otázka je, zda příslušná osoba dámského pohlaví ví, že ji pan Ziegler prezentuje jako svou kamarádku.

0 0
možnosti

no tak to může být paní fakt ráda, že jí u dveří nezabouchali exekutoři s tím, že dluh 66,- Kč mezitím narostl na třeba stonásobek... Jak je v našich končinách zvykem, že jo....

0 0
možnosti

D50a65d29a73k 64P89e75t50r

17. 3. 2014 18:13

To je jasné, je z východních Čech. Ale býti ze západních, bleskově vyřešeno. Prostě Jene, znáte to. Je to východ, sám o tom rád píšete.

0 0
možnosti

P20e24t96r 29F27o70j50t63í66k

17. 3. 2014 17:57

Za socialismu jsme mobily neměli. Sám jste o tom napsal článek. To je paměť, co?

1 1
možnosti

To jistě, ale ten článek byl o něčem jiném, o celkové úrovni telekomunikace, která byla obecně za socialismu na špatné úrovni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz