Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J25a33n 80M40o77l70n98á75r

5. 7. 2015 11:44

Teď ještě bude Německo prošetřovat pád Třetí říše a Rakousko-Uhersko svoje císařství. Naštěstí jsou to demokratičtější státy a mají pokoru. O rusáků se toto nedá čekat nikdy!

0 0
možnosti
DC

Co takhle už konečně přestat s pohádkami o zlém Rusku a koukněte se na skutečná fakta. Kdo si nakonec nastěhoval své vojáky do Pobaltí? Rusko nebo USA?

A hlavně mi tady zase neopakujte tu frázi z vaší příručky, že jsou tam na pozvání místní vlády. Protože pozvání od místní vlády měli i ti naši okupanti v roce 1968, a za války dokonce i nacistická vojska měla souhlas s pobytem od kolaborační české vlády.

1 3
možnosti
MV

Americká vojska jsou tam samozřejmě jen "dočasně". ;-D

1 0
možnosti
Foto

Autor jede jen jednosměrkou. Asi má k tomu pádný důvod, řekl bych.

5 2
možnosti
DP

D35a49d42a70k 29P34e89t96r

1. 7. 2015 22:21

Jen aby Kreml nezjistil, že v Pobaltí jsou uloženy zbraně hromadného ničení. Pokud nejsou tak jsou. Mnohý případ tady máme, Jene. Pak už se přece nejedná jen o vyhrožování.

2 1
možnosti
MJ

Hezký večer.

Zde se musím pana autora ,velmi důrazně zastat, má právo mazat reakce o kterých se domnívá, že jsou urážlivé či nejsou zaměřeny na téma článku.

Osobně se těším , až budu v Irsku obsluhovat ty zrzavé hlavy ( vlastně huby) v sestřičky hospodě , puštěná televize (doufám, že sestra jde ve  moderních trendů a bude mít v televizi internet), vyvěšený blog pana autora , povinná četba jeho článků (jinak nedostanou ani pintu Guinness, stejně asi hrůzou z nebezpečenství od Ruska nebudou schopni spolknout ani lok a dají se na Red lemonade a čaj ) aby poznali moderní vysvětlování historie a současnosti.

1 2
možnosti
Foto

Jakože vážně? Práce v hospodě? To tam přece dělají Poláci.

1 1
možnosti
JN

J30o22s47e70f 29N88i30k39l

1. 7. 2015 20:44

....kam Američané vojenský nevkročí jako první, jedná se o agresy....v případě, kam američtí vojáci vkročí jako první, jedná se vždy o boj za lidská práva, svobodu a demokracii...příklady přece netřeba uvádět...;-D

6 2
možnosti
LC

Dobrá manipulace. Pár poblázněných poslanců něco vykřiklo, Kreml se od toho důrazně distancoval a baltské země už podle blogera zabrali rusáci. Hlasování v baltských zemích - dobrá čísla. Jen jste pane blogere zapomněl dovysvětlit, kdo mohl hlasovat. A to s tím příkladem referenda o rozpadu R-U, to je taky dobré. To přesně sedí na současnou Ukrajinu. V Mukačevu by podle jejich ústavy měli rozhodovat o Krymu či o východě Ukrajiny. Kurňa, tak co je podle vás správně?

8 1
možnosti
KV

Nebylo by marne, kdyby statni zastupitelstvi Nemecka proverilo neplaceni valecnych reparaci Nemeckem.

2 1
možnosti
KV

No a co AR Krym ?

1 2
možnosti
Foto

Nelze strkat hlavu do písku, vyšetřování je důležité. Jen ono pomůže odhalit, zda bylo oddělení sovětských republik ústavní, tak, jako je ústavní oddělení Krymské republiky od Ukrajinského svazu.

2 4
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz