Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

U nás politici v případě majetkových pochybení odstupují, viz premiér Gross, a jsou i zavíráni do vězení, viz exsenátor Novák.

0 0
možnosti
MV

Ja uz si jenom rikam,co za pitomost jste zase vytvoril:)))))))

4 8
možnosti
Foto

I65v92a91n 47M86a36r95e26k

4. 5. 2016 20:49

No p.Zieglere možná by bylo pro úplnost dobré, a korektní zveřejnit, koho ještě Španělé krom "ruských mafiánů" trestně stíhají, jinak to zavání . . . . .Nepochybuji o tom, že máte jako vždy zasvěcené informace 8-o R^

3 5
možnosti
Foto

Španělské tajné i netajné složky na kauze pracují už od roku 2008 v rámci operace Trojka. Zapojeno bylo 400 agentů a spis už má 500 stran. Krycí akce Trojka. Hloupý G. Petrov se nechal lapit na Mallorce a pak objevili, že má obraz Dalího a spoustu účtů. Trošku mi to připomíná hon na údajné kmotry Rittiga a Janouška a jejich propojení se špičkami politiky nějakým Bémem atp. Pořád se vykrurují a pořád jim policie vtrhává do bytů a objevuje různé zlato atp. a zabavuje to atp., a pak se musí omluvit, protože na ně nic nemá a pořád jsou na svobodě. Jen ten údajný kmotr Janoušek sedí, ale za zcela jiný havarijní přečin.

Inteligentní ruští mafiáni se nedají chytit ve Španělsku a ten Petrov je asi jediný, koho chytili. Do Ruska vhrnout Španělé nemohou a ti chytřejší ruští členové mafie vše organizují z Ruska.

V El País nebylo jméno jediného Španěla a tak mám obavy z toho, jestli má ještě španělská mafie ve Španělsku vůbec nějaký vliv? Anebo se nechala zcela vytlačit Rusy? Je mi španělské mafie opravdu líto, že to ve své vlastní zemi tak rychlo zapíchla, a dala celý obrovský prostor dle el País mafiánskému byznysu Rusku. Nevím, jestli to není známka slabosti tamní země, když si nechává vyfrnkout výnosný bysnys cizími státy, jak nám sugeruje článek v El País.

V Rusku je naštěstí skoro každý s Putinem kamarád a tak si tam každý může dělat svůj byznys. Ti, co nejsou Putinovi kamarádi, odcestují do zahraničí, kam mohou odcestovat zcela legálně, nikdo jim v tom nebrání a tam mohou podnikat jako Berezovký a Abramovič. Berezovský nejprve byl Putinův kamarád a prosadil ho k moci, ale pak se pohašteřili, Kreml mu obsadil mu tu jeho telku.

2 1
možnosti
Foto

A on se naštval, odcestoval do zahraničí se spoustoukompromitujících složek a pak spolu s agentem Litviněnkem pokračovali ve svémlíté snaze o demokratizaci jejich rodného Ruska skrze pulbikační a dalšíčinnost a spolupráci s MI5. Všichni, kdo nejsou Putinovi kamarádi se vzahraničí mohou podílet dle autora na mafiánských praktikách, jako napříkladasi Berezovský, anebo legálních praktikách, jako Abramovič, jenž ale není vLondýně oblíbený, protože si tam koupil fotbalový klub. A to Londýňanénemohou překousnout, nenávidí ho. Trnem v oku je ale i Moskvanům, protožejejich klub si nekoupil a tak to má Abramovič opravdu hodně těžké.

1 1
možnosti
Foto

Jenom ruské? V Itálii stíhají italské, v USA to kdysi nebylo o nic lepší, v JAR zase české. Holt máte to těžký, Zieglere, to všechno postihnout. U nás se rovnou střílí a raději nic nevyšetří.

4 6
možnosti
JZ

Proti mafiánskému Rusku je Česko rájem na zemi. A u nás se na rozdíl od Ruska korupce vyšetřuje a politic končí i ve vězení, jako bývalý ministr financí Svoboda nebo exsenátor Novák.

0 0
možnosti
LK

L81e21o11š 29K52a57ň14a

4. 5. 2016 18:46

Historik Zubov řekl, že v Sovětském Svazu vládli banditi a že se nic nezměnilo. Není to bohužel překvapení.

9 0
možnosti
VV

Tomu uz bude brzy 100 let.Ale ti tam zrejme vladli uz za Cara.

2 0
možnosti
LH

A já si myslím že o propojení politiky a špinavých peněz zrovna my můžeme akorat5tak mlčet - vřele bych to doporučil

2 1
možnosti
VV

Vy je narozdilod Vaclava Klause poznate?

2 1
možnosti
MS

Kolik je v Česku politiků, kteří mají majetek vyšší než na jaký si dokázali legálně vydělat? To by mně zajímalo daleko více než zatčení mafiánů ve Španělsku. Ale zase by za to nemohl Putin;-D

7 5
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz