Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane Zieglere, zajimalo by me, kteri norsti politici se tohoto protestu zucastnili?

0 0
možnosti
Foto

Nevím a to je právě ono. Protože tou "jedinou pravdou" jsem krmen jako husa šiškami.

Což se mi, celkem pochopitelně, nelíbí.

0 0
možnosti
Foto

Mě, na všech těch našich diskuzích fascinuje to, že jsou mantinely pevně nastaveny.

Paní Michaláková je bez viny a hany, nic nezatajuje a spadla to toho jako Pilát do Kréda, Zeman zlý, Ukrajina dobrá, Rusko zlé, USA skvělé, Lacina vrah, oběšený otec nevinný (logopedka) atd. atd. atd.

A kdokoli zazpívá něco jiného, tak je buď hlupák, vyvrhel nebo ruský agent nebo přímo špion.

A tato koncepce se táhne mnoha články a mnoha diskuzemi zde. A občas to je zábavné a občas už méně.

1 1
možnosti
PS

ovšem jedno nemůžete popřít.

Vy sám se na šroubování těch mantinelů podílíte velkou mírou také. Vaše blogy jsou vším jiným, než vyrovnaným zpravodajstvím o čemkoliv.

2 0
možnosti
Foto

Honzo vsiml jste si, ze kdykoliv kdokoliv napise neco proti Barnevernet tak se v diskusi vyroji nemyslici myslitele kteri vse smeruji na jeden jediny pripad. A namitky ze tech pripadu jsou celosvetove spousty odmitaji. Je to hodne trapne. A smutne je jak se nekteri snizuji k neustalemu lhani jenaby pomluvili pani michalakovou.

2 0
možnosti
Foto

A někdo má zase sklon k pohádkaření.

0 1
možnosti
JV

J38i33ř48í 39V30a54c81a

12. 6. 2016 16:19

Západní civilizaci již nejspíš nic nepomůže .... ty zvrácenosti jdou od jejich pohlavárů.

Každopádně jsem dal Zieglerovi prvně karmu.

2 0
možnosti
PS

Nikdo zatím nevysvětlit, proč paní Michaláková nechala uběhnout skoro 5 let od odebrání dětí, aniž by využila možností, které jí nabízala norská společnost a proti odebrání se bránit soudní cestou všemi instancemi, včetně norského ústavního soudu a prosím vše BEZPLATNĚ.

Místo toho nedělala nic, aby po ca. 5 letech podala na radu ČESKÉHO právníka nesmyslnou žalobu k Evropskému soudu pro lidská práva, ačkoliv tento hradní právník Hasenkopf musel (ale asi nevěděl, protože se zřejmě vyzná lépe v amnestiích pro české tuneláře) vědět, že ESLP nemůže jinak, než žalobu odmítnou pro nesplnění základních požadavků.

Teprvé nyní se paní vydává na cestu, ovšem již poměrně zabarikádovanou délkou pobytu dětí v pěstounských rodiná, jediného možného právního postupu.

4 2
možnosti
Foto

Pane Smutny pani Michalakova o sve deti bojuje v ramci jejich moznosti celych pet let. To jen jeji zeme na ni a na sve obcany kasle

2 0
možnosti
PS

A jak to vlastně bylo s těmi fakticky pedofilními fotkami, které matka, nebo teta pustily do oběhu na webu?

2 2
možnosti
AR

1) do oběhu na webu ty fotky pustila paní Elšíková, k níž se dostaly nelegitimní cestou, nikdy nebyly rodinou zveřejněny. 2) fotky nebyly pedofilní, zachycovaly scény, jaké jsou velmi běžné v každé rodině (ne, žádné dítě nikomu zadek neutíralo, jen stálo vedle mísy, kde teta dítěte seděla, to s utíráním je pouze spekulace).

3 2
možnosti
Foto

Základním omylem mnoha lidí je to, že si myslí, že když nedošlo k trestnému činu, tak je odebrání neoprávněné.

Tak to ale není. Děti bývají odebírány z mnoha jiných důvodů, které v žádném případě nejsou trestným činem.

Já, asi před 25 lety zažil v bytě, kde jsem žil se svou druhou manželkou, nájezd sociálky. Bez ohlášení vnikla do bytu pracovnice sociálky a podrobila naše bytové poměry podrobnému zkoumání.

A to pouze proto, protože podala na otce své dcerky žalobu kvůli povolené změny příjmení dcerky. A šup, už tam sociálka šmejdila.

Takže buďte opravdu v klidu, na odebrání dítěte či dětí opravdu není žádný trestný čin zapotřebí. A to, že by se děti Michalákovy měly vracet kvůli tomu, že policie nepotvrdila trestný čin zneužívání, je zcela mylné.

2 1
možnosti
VK

Mně ale opravdu nepřipadá v pořádku,že vám mohou sebrat děti jen na základě nepodloženého udání. A pokud se trestný čin neprokáže,tak by se děti naopak vracet měly ihned.

1 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že titulek článku je zcela nesmyslný. Autor, pan Ziegler, je zarytý bojovník proti Rusku, které evidentně ale je na Východě Evropy.

A Norsko žádnou západní civilizaci neohrožuje.

Je to přímo naopak, Norsko je extrémem změkčilých západních postojů, na rozdíl od Ruska, kde děti rostou spíš jak stromy v lese a k případnému odebrání tam asi dochází dost výjimečně.

1 3
možnosti
Foto

Pokud by p.Michalákové šlo skutečně o její děti, pak by se vzdala norského občanství a bylo by po problému. To by si měl především pan Zdechovský uvědomit a nevměšovat se do záležitostí cizího státu, který ani není členem EU.

1 5
možnosti
PS

pokud vím, tak paní Michaláková norské občanství nemá.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,27
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz