Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trest měl přijít okamžitě, místo standarty červené trenýrky, to je hodno města Kocourkov, ale ne státu, který se stále marně snaží zvýšit svoji prestiž v Evropě. Tento čin nám nepřidal na vážnosti, naopak nás zesměšnil.

Rozstřihání standarty, tedy zneužití státního symbolu ke svému dalšímu zviditelnění, je plivnutí do tváře všem Čechům a to i těm, kteří majíce nad sebou vlající standartu, umírali za naši vlast.[>-]

Je to neodpustitelné a já věřím, že tento čin, který většinu z nás pobouřil, bude náležitě potrestán.!!

1 0
možnosti

Naprostý souhlas.... Proti primitivismu nelze bojovat primitivně. A toto bylo naprosto primitivní!!! Zničit standartu se takovým heslem je skutečně výraz naprosté pokleslosti lidské mysli!

A to zdůrazňuji, že Zemana nemám rád.........

3 0
možnosti

Take. Kdyby tu vlajku slusne stahli, ulozili a vratili, tak by ta vymena za rude trenky byl povedeny zert hodny minimalne zamysleni (jak nad urovni toho co je na Hrade tak nad kvalitou hradni ochranky). Takhle je to nizkost a ubohost. Doufam, ze za to budou po pravu odmeneni (potrestani).

8 0
možnosti

Napsal jste to velmi dobře.R^

K těm neustále opakovaným připomínkám, že někde taky pálí vlajky.... Jistěže pálí, ale jsem si jistá, že se tam najde i dost lidí, kteří s tím nesouhlasí.

Dále můj čistě osobní názor je, že to rozstříhání a rozdávání kousků je ještě urážlivější věc než spálení. Oheň beru jako očistný živel, který tu hmotu stráví a neposkvrní.

6 1
možnosti

J74a92r30a 49R62a61n13k

28. 6. 2016 21:20

K poslednimu odstavci, jak jinak, kdyz zatim veskere protesty nepomohly a sam velice nahlas rekl, ze se Vas nebojiX

2 10
možnosti
Foto

Kdo velice nahlas řekl Janu Zieglerovi, že se jej nebojí?

2 1
možnosti

Dnes jste mile překvapil. R^

4 0
možnosti

Máte pravdu. Pokud jí skutečně rozstříhali, dali té docela vtipné a veselé akci ránu z milosti. Ovčáček se Zemanem to jistě přivítali.

Standarta je symbolem české státnosti a nemůže za to, co za osla tam pod ní na hradě zrovna sídlí.

3 6
možnosti

J54a44r42a 31R40a16n43k

28. 6. 2016 21:11

Jak jinak se vsude protestuje, zazila jsem osobne demonstrace, kde se vlajky nicily a palily. To, ze se tak deje s americkou, zatim nikomu nevadilo a Iran a KLDR tak cini stale.

0 9
možnosti
Foto

Zde na blogu jsem známý jako odpůrce církví.

Přesto bych vždy odsoudil, pokud by někdo znesvětil a zničil jakýkoliv symbol nejen v Chrámu Sv. Víta, ale i v jiných kostelích.

Odsoudil bych i vyvěšení např. černých trenýrek na nějakou věž Chrámu Sv. Víta.

Jakákoliv recese má svoje meze a ničení a zesměšňování symbolů naší státnosti pokládám za ubohost.

Takže tentokrát karma R^

9 2
možnosti

J35a83r91a 77R71a43n64k

28. 6. 2016 21:21

Predevsim si myslim, ze by hrad nemel byt sidlo prezidenta, mel by byt pro vsechny a ne jen vyvolene, ti vyvoleni si po oslave na Hrade muzou zpivat.....jini ne.Rv

1 9
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz