Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P65e31t34r 48L36a58n91g53e89r

28. 1. 2017 12:18

Je to odsouzeníhodné buranství. Jinak bych to ale s vlastenectvím nespojoval. Leda s tzv. vlastenčením.

0 0
možnosti
VV

Ono takove vlastenectvi je spis nacionalizmus, nebo jeste lepe nacismus.

Ale to se urcite nebude kologneV libit.

1 0
možnosti
OP

Karma! R^ Místo,aby se Ruspvé snažili napravit vlastní skandály,otírají se o naši reprezentantku, která na rozdíl od 90% ruských sportovců, doping nepotřebuje.

3 0
možnosti
SB

Rusy rád nemám, ale obecně platí, že sportovní fanoušci jsou někdy ve svých výrocích hulvátští až na půdu, včetně příní smrti dokonce i vůbec za nic. Koukalová sice měla pravdu a já za tím, co řekla stojím, avšak z pohledu ruského fanouška to alespoň řekla, zatímco mnohdy se přeje smrt jenom proto, že dotyčný hraje za jiný tým, než kterému příslušný člověk fandí, nebo reprezentuje jiný stát.

Ruský nacionalismus je hrozný, avšak v případě sportovních fanoušků ho nesmíme brát tak vážně.

4 0
možnosti
VR

....odporná Ruská hordaRv

7 0
možnosti
Foto

I46v31a57n 21M24a72r81e90k

28. 1. 2017 12:43

No p.Růžku , právě jste se odsoudil do mentální "úrovně" těch pár vzpomínaných Rusů . Rv

2 2
možnosti
LH

Velmi se těším na blog p.Zieglera, kde se ohradi proti sprostote našich občanů proti prezidentu ČR - zvláště treba v diskuzich na Idnesu jsiu vyzivni jedinci. Pravděpodobně se ovsem nedockam- pak az si zameteme pred vlastnim prahem muzeme kritizovat druhé ale to je jen muj názor

11 11
možnosti
Foto

Někdy je otázka dopingu o špatném rozhodnutí lékaře a podání léku, který obsahuje některou zakázanou látku. Bylo tady již mnoho případů, kdy lékař chyboval a sportovec si zažil peklo, nejen odebrání medailí, ale i ztrátu dobré pověsti a důvěry.

Proto je třeba s kritikou opatrně, nikdo neví, zda se něco podobného nepřihodí i jemu, obzvlášť když se seznam zakázaných léků stále rozrůstá.

Něco jiného je, když se potvrdí, že sám sportovec se rozhodne k tomuto nečestnému jednání, tady v tomto případě je zcela namístě na něj ukázat a ukončit jeho sportovní kariéru a to bez ohledu na to kterou zemi reprezentuje, tedy nehledat žádné polehčující okolnosti, jak se někdy stává.

Gábině přeji, ať ji něco jako omyl v medikaci nikdy nepotká a dobrou formu na mistroství, ať těm Němkám ukáže záda a vystřílí si místo na bedně. Na milou tvář se zlatem na krku je vždy pěkný pohled, obzvlášť za doprovodu naší hymny.[>-]

6 4
možnosti
VK

V Rusku omyl v medikaci?

3 0
možnosti
MP

Chování těch h.vádek omlouvat nemíním. Ovšem k pravdivé informovanosti mi jak u periodika "Týden", tak i u Vás chybí to, co si člověk v tom obrázku lehce může přečíst, a to - příspěvky nesouhlasící s těmito hrubostmi ... Tam čtu něco jako : Hrůza!.... kde jste vyrostli, vy nactiutrhači? To vás jako děcka v lese pohodili?... Hanba takovým příznivcům biathlonu! Gabrielo, nevšímej si toho!

Takže když už tam někdo dá takový printscreen obrazovky a rozhořčuje se, paušalizuje ostošest, tak by měl napsat raději něco, co lépe odpovídá skutečnosti. Pak stojí člověk morálně mnohem výš a může posuzovat, jinak je to prostě tendenční.

V titulku by spíš mělo být sloveso nadávají. Jestli jí i skutečně vyhrožují, to nevím, ale museli by rozhodně volit jiná slova.

11 2
možnosti
Foto

máte pravdu...ale jak pokřikovali diváci v Novém Městě na Norky se Vám asi taky nelíbilo...dlužno ale dodat, že Gábina křiklouny sama umravnila.

8 0
možnosti
TH

A co čekáte od polomongolů?

7 2
možnosti
SS

I Mongolove jsou lepsi nez Ruska banda ...

6 4
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz