Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma samozřejmě. Zajímavý blog. Vstupem do NATO vyhrály Pobaltské republiky jackpot.

2 0
možnosti

J90a50r29a 97R58a55n51k

30. 1. 2017 3:18

Stale Vam jeste nedoslo, ze Trump a jeho infantilni mysleni ohrozuje cely svet, nejenom Balticke republiky?

http://www.newyorker.com/news/benjamin-wallace-wells/a-dangerously-isolated-president

0 2
možnosti

Jj, sbližuje je společný osud. Možná v Izraeli ještě nějací pamětníci žijí, kteří se slzou v oku vzpomínají na 20. estonskou divizi SS.

1 3
možnosti

V Izraeli možná také žijí pamětníci, kteří si vzpomínají, jak je čeští četníci hnali do Terezína. A každopádně žijí v Izraeli lidé, kteří ví, že Rusové vyzbrojují tamní teroristy z Hamásu.

1 0
možnosti
Foto

A co ty výsledky Mistrovství Evropy krasobruslení vážení?

1 0
možnosti
Foto

Ano, jak Izrael, tak Estonsko mají významnou rusky mluvící menšinu. Zatímco v Izraeli ale tato menšina svá občanská práva zaručena má, v pobaltí to tak zcela neplatí. Proto je třeba nesedět s rukama v klíně a vyzvat estonský režim k dodržování lidských práv, což by mělo být v Evropě samozřejmé.

4 9
možnosti
Foto

Hm, a vaši oblíbení Rusové jdou v dodržování lidských práv příkladem. Takovéhle bláboly snad nemá cenu ani dále komentovat.

13 2
možnosti
Foto

Budeme tedy společně doufat, že Estonsko dokáže zajistit práva jedné národní menšiny až na právo secesi (Narvik) alespoň na té úrovni, jako to dokáže Stát Izrael vůči izraelským Arabům a Palestincům. Jinak je celá Evropa v maléru.

5 4
možnosti
Foto

V čem je problém? Že se mají naučit estonsky? Kdo u nás zažádá o občanství, tak nemusí skládat zkoušku z češtiny? Budeme Rusům v Karlových Varech udělovat občanství bez znalosti češtiny? A teď si představte, že by Rusové v roce 1991 neodešli a zůstali tady. Stali by se národnostní menšinou, která nás před tím okupovala. Udělili bychom jim občanství a nechtěli bychom ani aby uměli česky? A vůbec bychom se jich nebáli jako páté kolony? Vidíte si vůbec na špičku nosu?

16 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz