Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

.:-).......... Myslel jsem, že si nebudu zbytečně opotřebovávat klávesnici počítače, abych se zamíchal do diskuse, ale na začátku diskuse je několika nesmiřitelnými ideologickými fanatiky zmíněno moje jméno, neodolal jsem.

Vřele Vám doporučuji vážený "spisovateli" velmi ideologicky vyhraněných článků, kdy Vy stojíte vždy na té správné straně, abyste věnoval jeden večer pořadu na ČTV 2, "Velká vlastenecká válka" ! MOžná, že Vám potom dojde,že jak často píšu, kdyby nebylo Rusů, tak jste se nikdy nenarodil, protože Vaši rodiče by skončili na Sibiři.

Hstorie se opakuje. My kteří jsem patřili mezi vítěze II. světové války, budeme podřízeni státu, jehož programem byla naše likvidace. RvRvRv

4 12
možnosti
MM

Nikdo nezpochybňuje zásluhy Rusů na porážce nacistického Německa. Jen jste zapomněl dodat, že mnoho Rusů se nenarodilo proto, protože jejich rodiče skončili na Sibiři.

13 0
možnosti
MM

V červenci 2015 proběhlo v Bavorsku cvičení NATO pod velením českého plukovníka Josefa Kopeckého.

6 0
možnosti
Foto

Tak, proč by naše brigáda neměla cvičit pod německým velitelem?

0 2
možnosti
JN

J63o54s15e89f 86N40i12k81l

22. 2. 2017 21:21

...p.Cíglere, euroatlatické lži mají velké následky a přinesly mnoho utrpení a mají na svědomí za poslední čtvrtstoletí mnoho lidských životů...

2 11
možnosti
JN

J30o10s58e90f 20N69i84k74l

22. 2. 2017 21:11

...dohadujeme se o něčem co je týden staré...pomalu, ale jistě bude naše bezvýznamná armáda součástí něčeho jiného....

1 8
možnosti
SB

Je zajímnavé, že autor má plná ústa chválení spolupráce s Němnešckem, ale zároéveň správně připomíná Protektorát Čechy a Morava.

Prově ve světle toho, co bylo během let 1939-1945, se stydím za toé, že nyní se spolupracuje s Německem.

Autor zcela správně kritizuje lidi, kteří kolaborovali se Sovětským svazem (rozuměj s Ruskem, protože politiku Sověského svazu určovalo Rusko), ale spolupráci s někým, kdo není o nic lepší, si tady vychvaluje.

9 10
možnosti
Foto

To je velký omyl. Německo se od své minulosti diistancovalo, stále se omlouvá a lituje jí. Dnešní Rusko se naopak ke své krvavé bolševické minulosti hrdě hlásí.

22 3
možnosti
Foto

Čím častější protiruská propaganda, tím směšnější a méně účinná.

Tady v podstatě už nemá smysl vůbec žádný. Alespoň já jsem ten smysl zapoení Ruska do tohoto dětinského povídání opravu nenašel.

4 5
možnosti
JG

J28. 42G31r40o54h

22. 2. 2017 19:34

Pane Zieglere, upravujete si informace stejným způsobem jakoAeronet nebo Sputnik. Česká 4 brigáda rychlého nasazení bude cvičit s 10 německouobrněnou divizí a s rumunskou 81 mechanizovanou brigádou, česká armáda byměla mít zároveň zastoupení na velitelství německé divize ve Veitshöchheimu, podobu společných cvičení bude pod německým velením a její působení mimo území ČR,bude schvalovat parlament jako je to u jiných misí v rámci NATO.

6 2
možnosti
LH

Za co dáváte minus - za oficiální zprávu :-)))))

2 0
možnosti
LH

A co takhle vyvrátit tu lež a napsat jak to doopravdy je ;-) ale to asi nebude tak jednoduché že?

5 2
možnosti
VV

Tak se toho chopte, prosim.

2 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,28
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz