Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic z toho, co píšete pravda není. Nevím kolik "hodně" lidí tvrdilo, že se to tam nemůže stát atp., když z jihu je RF olemované muslimskými státy, spousta "nevybouřených" muslimů bojuje v Sýrii a jinde a celkem nekontrolovaně se vrací a těch atentátů v RF bylo už také dost. Ten kdo to tvrdil, asi neznal zeměpis, natožpak historii, Podsouvání o "výměně" lidských práv za ochranu je hodně silný faul, jak se zase trefit do RF i v tomto politováníhodném případu. Bylo by dobré si uvědomit, kolik opatření bez zákonných procesů se prosadilo po různých teroristických útocích v EU, o USA ani nemluvě. Ve Francii mají už hezkých pár měsíců výjimečný stav a že by byl zrovna účinný se také nedá říci. Ve Švédsku je de facto výjimečný stav v mnoha lokalitách i bez vyhlášení. Lidé se bojí chodit sami, za tmy, ze psy atp. Chcete-li materiál k tomuto, rád vám ho dodám. Tento blog byl zbytečný a křečovitý. Ale to je vaše věc.

2 0
možnosti
JZ

Mně to říkat nemusíte, já vím stejně jako vy, že Rusko není a nemůže, jako ostatně každý stát být proti terorismu imunní. Ale jsou takoví, kteří to tvrdí, alespoň donedávna tvrdili. Jinak jsme pouze citoval ruského blogera, to není výmysl.

0 0
možnosti
BH

"Ano Rusko vnutilo svým občanům spoustu protiteroristických zákonů za biliony rublů, Rusové vyměnili lidská práva za údajný pocit bezpečí, celé armády ruských policejních slídilů špiclují své občany, těžkooděnci mlátí demonstranty, ale proti terorismu je tamní represivní aparát stejně bezmocný." A Zieglerovi, jak sám píše, se to líbí. Ten pán je nemocný.

0 2
možnosti
JR

J86a12r89a 29R22a65n29k

4. 4. 2017 5:12

O nejake radosti ze smrti mnoha lidi v clanku nebylo, zrejme jste nasel, co jste hledal, pane Hudzieczeku:-/

1 0
možnosti
PK

Myslím si, že účinné je i v ruských poměrech pro propagandu - nainscenovat pokus o atentát ale zabránit mu. Když už. To co se stalo dnes je příliš silná káva.

0 0
možnosti
Foto

K útoku došlo přesto, že bezpečnostní opatření byla na vysoké úrovni. To pražské metro není chráněno vůbec. Pokud se tato místní vláda chce i nadále zůčastňovat tzv. misí pod hlavičkou agresí NATO, dříve nebo později se to vymstí. Mělo by se s tím něco dělat, buď lustrovat cestující při vstupu do metra (rentgen davu lidí, výsyp tašek, zouvat boty, tkaničky, atd.) nebo prostě z NATA vystoupit !!

1 12
možnosti
PK

Dopravní podnik platí Šándorovi 1,5 milionu ročně, tak předpokládám, že nějaké náměty využívají. Nebo se mýlím?

2 0
možnosti
MR

no nevim kdo tvrdil ze se to v Rusku nemuze stat, kdyz tohle neni prvni ani posledni utok. K tomu dojde vsude kde je vice muslimu kteri ziji pospolu.

4 0
možnosti
PK

Vždy se najde nějaký blb, který to napíše a ještě že to má Puťka pod kontrolou. Ale na tom přece by neměl p.Ziegler stavět.

2 0
možnosti
PL

Jsem rád, že jsem se dnes ve vás zmýlil. Čekal jsem, že začnete s konspirační teorii a vy jste zatím napsal velmi dobrý blog. KarmaR^

3 1
možnosti
Foto

Najskôr je pravdou opak. Zoznam teroristických útokov v Rusku je takisto dlhý, Od začiatku vojny v Čečensku možno o dosť dlhší, ako v západnej Európe. Len v Petrohrade okolo 10 pokusov, ktoré však mali v porovnaní s dneškom minimum obetí.

6 0
možnosti
Foto

S tím lze jen souhlasit.

2 0
možnosti
Foto

J91a39k10u17b 79R34o81t85h

3. 4. 2017 18:40

Mne by jen zajímalo, zda konspirační weby i o tomto útoku vydají hodnověrnou zprávu, že se nestal a vše bylo elitami narafičené a nafilmované s použitím profi herců. Tak, jako v případě Paříže, Nice, Bostonu atd.

Honzo díky, máme stejný postoj.R^

7 2
možnosti
Foto

Tento příspěvek zdá se mi býti nesmyslným.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,22
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz