Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Mezi musulmanským terorem v EU a Rusku je jeden rozdíl.:

Putin, coby polodiktátor, může v případě potřeby či odvety tamní muslimy "drtit" jako kaši a nikdo mu tam neřekne ani fň. Respektive, možná řekne (nějaké opoziční organizace), ale jemu to bude úplně fuk a udělá si stejně co bude chtít.

V EU naopak okamžitě proti nějakým výrazným protimusulmanským sankcím vystartují neziskovky, zelení a jiní levičáci, a vládnoucí elity se "podělají" a skutek utek...

Čímž samozřejmě Rusáky neobhajuji, pouze poukazuji na rozdílnost situace...

2 0
možnosti
JL

Pan Ziegler nepolozil otazku spravne, tedy ne :kdo muze za teror, ale dela Putin dost aby zabranil islamskemu teroru? Odpovedi by, bylo jednoduche ne. Zrovna jako zapadni staty to hraje na obe strany podle pravidla "aby se vlk nazral a koza zustala cela". Jen ma jine duvody. Zapadoevropske staty potrebuji arabskou ropu, Rusove zase maji neignorovatelnou silnou muslimskou mensinu (zatim) vyzsi porodnosti stale se zvetsujici. Na to jak z toho ven zatim neprisel nikdo.

0 0
možnosti
MR

kdyz se to stalo v USA, tak si pry WTC znicili sami, aby mohli jit do valky. No a ted to same davaji sezrat Rusku,

Pochopitelne si USA sve WTC neznicili, ani v Petrohrade neradil Putin, ale vsechny raply sveta to svadi.

Co Stockholm, to byl Trump nebo Putin?

0 0
možnosti
Foto

WTC: Já si myslím něco trochu jiného. Možná tak trochu úmyslně nereagovali na některé signály a netušili, jak velké to bude.

0 0
možnosti
Foto

Ano, sama jsem byla v Londýně taky svědkem zásahu na ilegály v buse, na mě se vůbec nekoukali, spíše na tmavé, podezřelé lidi a občas se pár z nich decentně zeptali na doklad. I zde mají úředníci o něco vyšší plat než běžné obyvatelstvo, jež občas, pokud se dostanou do stavu nouze, živoří na sociálních dávkách a i zde občasně dojde k výbuchům. V Rusku je o dost vyšší míra korupce, jež je v EU mnohem více v oficiální míře omezena, ale i zde jsem se setkala ze strany úředníků s náznaky korupčního jednání, jež se nedalo ani potvrdit, ani vyvrátit.

2 0
možnosti
VC

Rád si občas přečtu Vaše ironické úvahy. A vždy si říkám, to jste jim to teda nandal. Nabo to probůh myslíte vážně? No to snad ne!!

8 0
možnosti
JN

J39o37s78e15f 93N68i16k67l

9. 4. 2017 16:54

..."žádný stát na světě se těmto šílencům nemá šanci bránit..." tak proč Rusko? Diskutovat s autorem tohoto a podobných článků pana Zieglera je jako něco o tom "házení perel..."

7 1
možnosti
JN

J87o84s92e83f 29N32i91k47l

9. 4. 2017 16:46

...kdo může za teror v Egyptě...

4 0
možnosti
VC

Kdo by? Ehm, no přece Putin !!

2 0
možnosti
VV

S terorem jiste skupiny lidi zijeme temer padesat let. Jenze tenkrat kdyz se to dalo jednoduse zastavit teroristy jiste vlady nazyvaly osvobozeneckym hnutim a vyzbrojovaly je. V Ceskoslovensku se dokonce na pomoc Jim konaly v zavodech sbirky. A kdo neprispel, sefove mu nedali premie.

7 3
možnosti
JN

Máte na mysli Kosovskou osvobozeneckou armádu?

0 0
možnosti
JH

Opět jedna z "vtipných" variací na oblíbené téma - Karthago musí být zničeno!

Jak Vy to jen, pane Zieglere, děláte?:-)

8 6
možnosti
Foto

Honzo ale oni vám zdejší proruští komentátoři heště vysvětlí, že západní státníci jsou proradní, zatímco Putin je hodný. Proto je přeci nemůžete srovnávat. Uvidíte! Ode mě karma.

10 4
možnosti
Foto

Proč by byl Putin hodný? To by přece nebyl státník, že?

2 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,30
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz