Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Nemyslím si, že by vzdělání určovalo inteligenci člověka. I ten Lojza z hospody by měl mít právo na to vyjádřit se k tomu, jak chce žít. Mnohdy si naopak říkám, že právě ti rektoři a studenti vysokých škol jsou úplně odstřižení od reality života v té nejpočetnější třídě. V hlavě jen tabulky, praxe nulová, zejména ta životní, úplně nulová.

0 0
možnosti
Foto

Pokud ten univerzitní profesor přednáší gender studies na Sorosově univerzitě, taky to nebude žádná výhra.

4 0
možnosti
ZJ

Už po přečtení prvních řádků bych volební právo vzal Vám!

9 2
možnosti
Foto

Já souhlasím, i když s výhradami.

0 0
možnosti
Foto

Aby bylo možné zrušit všeobecné volební právo, tak by bylo nutné zrušit veškeré nepřímé daně.

1 0
možnosti
PL

Uvědomujete si, že defacto navrhujete návrat do předlistopadové ery? Ve výsledku by nastala vlád ajedné strany,

1 0
možnosti
AR

Jen doplním, že hned na počátku 19. století byla Vídní umožněna volba i ženám.

3 0
možnosti
Foto

Někdo se Vám (zdá se) naboural do adresy a (aby Vás patrně zkompromitoval) naflákal v textu spoustu chyb. Vy přece obvykle píšete bravurně...

2 0
možnosti
Foto

Vaše myšlenka je tak krásná, že s ní nelze než nesouhlasit. Začne to ořezáním dle placení daní, následovat bude IQ, počet titulů, ... . Jak by asi dopadly volby, kdyby se neplatiči nezúčastnili voleb? Rádobypravicové strany by možná měly o nějaké procento víc, ale když se podíváte na ten materiál v těchto stranách, není o moc lepší než jinde. ODS má spoustu oživlých kostlivců. KDU a TOP09 - koalice ideální k vládnutí. KSČM - odepřete i volební právo důchodcům, kteří ač někteří nechtěli, pracovat museli? Jakékoliv omezení nic dobrého nepřinese, když nebude s čeho brát.

2 0
možnosti
PK

Ve volbách 2013 volilo 59% lidí a Lojzové byli spíš v těch 41%. Volební výsledky by byly obdobné, volební systém Ziegler by byl rovněž okamžitě napaden a propadl u evropského soudu. A koho by volili ti co tzv. přispívají - hodně z nich Babiše. Chválil ho třeba s výhradami Jančura, ředitel Juty, Jablotronu. Podstata je ale v tom, že klasické politické strany - nalevo i napravo - propadly. Není to jen u nás ale ve Španělsku, Francii, Itálii atd.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz