Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud je pravdou to, co tvrdí reportáž idnes na svůj závěr, že někteří ruští fanoušci se snažili zneuctít americkou hymnu pískotem, pak záhadou zůstává, z jakého národa pocházeli ti ruští fanoušci, kteří nezneuctili amíckou hymnu pískotem?

1 7
možnosti
SS

Amickou? to mate jeste z Rudeho Prava, ze?

6 1
možnosti
Foto

My jsme rovněž po 68 ze záště nerespektovali ruskou hymnu, protože nás Rusové přepadli. Stejný pocit mají v dnešní době Rusové k USA. Američané hledají jakoukoliv příležitost, aby Rusko ještě víc sevřeli do kleští vojenských základen, izolovali od světa, připravili je o země, ve kterých mají spojence. Celkem přirozená reakce vůči státu, který se otevřeně chová jako nepřítel.

11 18
možnosti
SS

Ono americke tanky jezdi po Moskve a delaji kulomety fresky El Grecka do Mausolea hromadneho vraha ???

15 2
možnosti
Foto

Jen nepříliš civilizovaný člověk zaslepený nenávistí může o (všech) Rusech psát jako o "západních Mongolech", viz nadpis tohoto článku. Z článku jsem získal dojem, že autor "západními Mongoly" nazývá všechny Rusy. Mongolové jsou národ a je hodně primitivní to slovo používat, dokonce v nadpisu, jako nadávku.

Pochopitelně ti fanoušci ruského týmu se zachovali špatně a velmi nesportovně. Rusům se v historii dá vyčíst hodně věcí, kdy škodili jiným národům a především sobě. Nejhorší pro ně je, že navzdory velkému lidskému potencionálu a dostatku nerostných surovin stále nejsou schopni vybudovat prosperující ekonomiku a zajistit většině svých obyvatel důstojný život. Přesto se tam teď ve městech má dost lidí asi celkem dobře.

Vystudoval jsem matematiku a informatiku a už 40 let žiji na západě. Setkal jsem se tu s několika Rusy, dobrými lidmi, a vynikajícími odborníky. Když se divili, že jako Holanďan umím poměrně dobře rusky, tak jsem jim odpověděl: Ja rodilsa v Čechoslovakii i dolžen byl učiťsa jazyk našich okupantov. Dle reakce Rusa vždy poznám, o jakého Rusa jde. Většina těch s kterými jsem mluvil, se tomu s pochopením zasmála. Jen jednou jsem potkal dvě Rusky, které se tomu ušklíbli. Ty myslím žerou Sovětský svaz až dosud. Nevím ani nedovedu odhadnout, jaké je složení ruského národa, co se týče "civilizovanosti".

Sám jsem se setkal s několika dobrými, civilizovanými a vzdělanými Rusy. Též znám z historie i současnosti mnoho vynikajících ruských vědců, techniků a umělců. Takže generalizaci pana Zieglera nechápu a nesouhlasím s ní. Občas na jeho články mrknu a myslím si o nich své, i když pochopitelně má v mnohém pravdu.

Jedna Slovenka, která v Moskvě vystudovala technický obor, mi řekla, že Rusové jsou dobrý národ, jen vždy měli špatné vůdce. Dle mne by se však dobrý a schopný národ měl postarat o to, že bude mít dobré vůdce.

14 3
možnosti
IR

Civilizovaneho Rusa jsem nikdy nepotkal.

4 6
možnosti
NM

...nemusíte chodit a hledat nápady všemožně když při naší oslavě osvobození dva Us,generálové najednou přestali vzdávat čest při hraní Ruské hymny...to rovněž něco značí váženej ale v Čt se o tom nemluví vždyť je to dle vás civilizovaný svět nebo néééé!!!!!!

5 4
možnosti
LD

L38e91o 23D81a10v40i98d

16. 5. 2017 21:55

Antiruská propaganda, šíření nenávisti přináší ovoce, stejně jako v 30. letech v Hitlerovském Německu. Hanobení národa, rasy je dnes v případě Ruska tolerováno.

Málokdo si uvědomuje, že bez obyčejných vojáků, kteří bojovali v Rudé armádě, by většina Slovanských národů neexistovala nebo by žila v otroctví někde za Uralem, možná u Mongolska. Česká otázka untermenschen by byla vyřešena.

9 11
možnosti

Co to má společného s tím, že se rusák chová jako hovado?

15 1
možnosti
VV

Mozna to byli uz zcivilizovani Mongolove, kterym se podarilo presvedcit nemecke urady ze kdyz meli doma nemeckeho ovcaka jsou to etnicti Nemci a mohli se vystehovat do BRD. O nic lepe se nechovali kdyz naleteli na lzi ruskych politiku o znasilnene skolacce ruskeho puvodu.

2 2
možnosti
LH

Tak rak popovidejte mi o tom jak piskali civilizovani Skotove a Španělé pri hymne

1 2
možnosti
SB

Příčiny tohoto chování Rusů jsou v tom, že oni jsou v druhém sledu světové politiky.

Být v prvním sledu není nijak stressující. Prostě jsou v prvním sledu, více než první sled už neexistuje, a tak není důvod se stressovat.

Být v třetím, čtvrtém, pátem nebo třeba sedmém sledu světové politiky, to také není stressující: Lidé z takových národů si na to už zvykli, nikdy na první sled nepomýšleli a nijak je nestressuje, že tam nejsou.

Druhá sled je však zrádný v tom, že prostě to není sled první, avšak přeci jenom ten první je v dohledu, ale zároveň nedosažitelné.

Příměr: Jestli letos Slavia vyhraje ligu, tak druhá Plzeň to bude nést hůře než třeba jedenáctý tým nebo než některý tým z krajského přeboru.

Tím však chování Rusů pouze vysvětluji, ale neomlouvám. Omluva pro to není.

3 0
možnosti
JM

J50a73n 47M40o16l30n71á79r

17. 5. 2017 9:49

I v hokeji proti sobě nastoupí stejně dobré mančafty a nepamatuji si, že by fanoušci prohraného týmu pískali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz