Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak. Ovšem nejen oni. Kde kdo proti kde komu. Nakonec on i Lawrenc v boji proti Osman. říši. Stejně tak jako němec. nacisté proti spojencům během II.WW, někdy pak i naopak, jak se zrovna situace vyvíjela. Ale oni i ,,angláni", když se snažili Židům zamezit přístup do tehdejší Palestiny, kterou tehdy obhospodařovali.Zkrátka, účel vždy světil prostředky, atˇ se jednalo o ty, či ony, což se nezměnilo dodnes. Jo, a Páhlavího svhli zrovna ,když hostoval u nás.Tehdy ovšem možná leckdo psal třeba ještě i do ,,Ohníčku";-)

1 0
možnosti
Foto

Je vidět, že jste jej četl vy. Páhlaví nebyl u nás a od roku 1978 probíhaly po celé zemi demonstrace za jeho svržení a v dne 16. ledna 1979 s celou roidnou utekl, když armáda nedokázala zlomit demonstrace.

0 0
možnosti
RP

P. Zieglere, máte pravdu. Když jsem byl za komoušů na vojně, tak neustále na letiště přicházeli noví kadeti, kteří se učili lítat na migách 21 a hádejte odkud byli? A pak se vraceli do Iránu, Kuvajtu a do Sýrie a hádejte, co pak dělali, když měli letadla od Rusů potažmo od RVHP a také mnohé zbraně? Vrána k vráně sedá. Vrazi v rouše beránčím, akorát u nás se o tom moc nemluvilo. Byla přece studená válka vůči Západu...

5 0
možnosti
Foto

Tehdy Vám to jistě politruci správně vysvětlili. Nakonec, nebyl to problém, že. A dnes zde máme novodobé politruky, co vše opět ,,objektivně" vysvětlují. Jen s opačnou polaritou. Sice se tak příliš neliší od těch minulých, ale jinakR^;-D

3 2
možnosti
Foto

Jenom poznámku. Nemyslím si a nepamatuji se, že by V roce 1979 pak socialistické státy vítaly svržení iránského šáha Muhammada Rezu

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615944

To Rezaté Pahlaví bylo u nás pečené, vařené.

3 0
možnosti
JV

J64i57r34i 75V88r33a80b50e29c

28. 7. 2017 19:38

Já myslím, že se můžeme shodnout, že komunisti byli, jsou a zůstanou pakáži, která měla být po 1989 NEsametově odstraněna.

14 1
možnosti
Foto

Jiste ze ano, co se dokola ptate,?

1 0
možnosti
JZ

Upozorňuji také na fakt, že v mém blogu je kritika EU za její politiku vůči Izraeli.

1 0
možnosti
JN

A ještě jedna, poslední věc: s ohledem na to, jak dlouho zde už blogy píšete, tak byste pane Zieglere měl umět uvést zdroj na můj článek formou hypertextového odkazu (tedy tak, aby na něj šlo přímo v textu kliknout). :-P

4 9
možnosti
Foto

To je technicky velmi obtížné, že. :-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

H28a18n81a 69V67l76k66o65v93á

28. 7. 2017 18:37

A už to tady začíná být jako v kabaretu. Chtěla jsem jít vařit, ale asi od plotny budu tuhle komedii sledovat...;-)

Úplně stejně by se totiž daly obvinit USA z destabilizace celé oblasti podílem na Arabském jaru....

Každý má kus másla na hlavě, nicméně každý člověk je zodpovědný za své činy - obzvláště ten, co se narodil až po pádu Železné opony. Takže za terorismus muslimů neobviňuji ani komunisty ani USA, ale pouze muslimy, kteří vraždí ve jménu zvrácené ideologie s výkřiky Alláhu Akbar. Jako dnes v Německu.

8 5
možnosti
Foto

Kdepak, dle pana Zieglera za islámský terorismus mohou komunisté ;-D

A teď jsem zvědavý, kdy pan Ziegler moje příspěvky začne nahlašovat adminům.

1 7
možnosti
Foto

Takže za vojenské napadení Iráku a Libye Západem mohou komunisté?

5 8
možnosti
JN

PANE Zieglere, proč ta manipulace? Každý se může názorně sám přesvědčit, co skutečně jsem v mém blogu napsal a co nikoliv (byť se to snažíte čtenářům podsouvat):

http://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615925 ;-)

5 5
možnosti
JZ

Žádná manipulace, ale pravda pane Nožičko. :-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz