Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tentokrát budu oponovat, Jane.

Pokud bude zpráva součástí vyšetřovacího spisu, tak by zveřejněna opravdu být neměla. Na druhou stranu, pokud by byla pro Babiše příznivá, tak už by dávno zveřejněna byla!!;-);-D

4 2
možnosti
Foto

A četla jste, jaké má OLAF obecně: publikovatelné výrazy do zprávy, nepublikovatelné do příloh.

0 0
možnosti

MF mělo jasný úkol , najít právní oporou pro nezveřejnění zprávy. Jakou je třeba: "Zveřejnění může ovlivnit vyšetřování". Krytí tedy poskytl Pelikán prostřednicvím městského státního zastupitelství. Úkol zněl jasně.

Na druhou stranu je nepochybné, že nezveřejnění může také negativně ovlivnit vyšetřování, protože pokud nebudou poslanci seznámeni se zprávou, nebudou mít všechny informace rozhodující pro vydání Babiše ke stíhání..... a o to běží.Tak jako tak je to jenom zdržovací taktika, je jenom otázkou času, kdy se ke spisu dostane někdo, kdo to zkopíruje a vynese, tak jako v minulosti vždy... tak šup šup, národ touží víc než jindy znát zprávu, (pravdu zná dávno).

6 1
možnosti
JK

Souhlasím s Alenkou Schillerovou, zveřejňovat se nic nebude, taky proto, že to doporučil státní zástupce, aspoň si má národ o čem povídat. Vše se zveřejní až když bude v národě taková mela, že Blaničtí rytíři začnou sedlat. Pak se může beztrestně "kleknout" na největší křiklouny, protože v obálce z Bruselu bylo upřímné přání OLAFu k novému roku. Sorry jako, co jste si asi mysleli. :-)

1 1
možnosti
MB

Babiše kritizuji, ale musím se jej zastat ! Stojí proti němu - mocná Mafie ! Tato organizace infiltrovala nejen slovenskou justici, ale také unijní struktury, samotnou Evropskou komisi, přinejmenším pak OLAF. Andrej se nevzdává, přestože nic nečte - obsah nezná - podává vypredcizované žaloby. Míra Kalolusek je umný, ale že má prsty přes celou Evropu - To jsem pravda, netušil ... :-)

10 2
možnosti
JK

Já taky ne... je to stejný šok, jako když jsem tehdá zjistil, že mám na rukou jedenáct prstů. ;-)

4 0
možnosti
PK

Souhlas ať se zveřejní , nechápu proč zastupitelstvo, které není kamarád Babiše to nechce učinit....

3 0
možnosti

Jestli to nemohli dostat nařízeno od Babišova nejodpornějšího pucfleka Pelikána;-)

2 0
možnosti
Foto

Pan premiér přeci jasně řekl, že zprávu nečetl a ani číst nebude a podává na ni žalobu. To je jako když kdysi kapitán našeho fotbalového mužstva tvrdil, že na hotelu žádné prostitutky nebyly a ta cena za ně je naprosto nesmyslná :-).

Ode mě karma.

16 0
možnosti
ON

Kdyby vyzněla v Babišův prospěch už je dávno venku a Andrej s ní mává každou hodinu do kamery.

14 0
možnosti
MB

Ale kuš, Vy nepřejícníku - Člověk který přísahá na zdraví vlastních dětí přece nikdy nelže ... :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz