Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aha takže, Izrael, který útočí na cizí suverénní stát je dobro, a Irán který od 17. století nikoho nenapadl je zlo, tak ale hlavně že máme jasno :-). Nevěřím, že je Irán a Libanon tak hloupý, aby útočil na zemi s jaderným arzenálem a s USA za zády.

3 1
možnosti

Není normální aby jeden stát druhému vyhrožoval zničením. A to, že Irán podporuje teroristické útoky na území Izraele je fakt.

0 2
možnosti

Souhlas, karma.

2 0
možnosti
Foto

Úzké obydlené pobřeží se dá velmi těžko bránit, proto by se měl Izrael vyvarovat svých typických agresí v zahraničí.

1 6
možnosti

Ano, hlavne na severni morave.

6 0
možnosti

Tak tak islámský stát bude pro Izrael parádní partner hodně štěstí.... :-))

2 5
možnosti
Foto

Obávám se, že se snažíte zesměšnit názor, který nikdo nezastává. Uznávám, je to pohodlné, ale tím to končí.

1 0
možnosti
Foto

Faktický stav věcí je trochu jiný. Kdyby Netanjahu uvedl: „ Plně podporuji zásah prezidenta Trumpa proti používání údajnému chemických zbraní v Sýrii", odpovídalo by to více současnému stavu poznání.

4 7
možnosti

P75e58t43r 47L43a43n10g92e97r

18. 4. 2018 19:12

Pane Zieglere, svým způsobem je úžasné, jak vy máte v této záležitosti jasno. Odborníci, poradci si lámou hlavy, ale vy víte, kde je dobro a zlo. Z vašeho pohledu jednoduché jako pohádka.

Uvědomujete si vůbec, že jde o válečný konflikt?

9 3
možnosti

Pane Langře, připomínáte člověka, který přijde na sympozium o II. světové válce a začne se rozčilovat, proč se nepřipomíná I. světová válka. Každý popisuje skutečnost jinak a když si ji chcete popsat vy, nikdo Vám v tom nebrání. Já jsem hodnotil válečný konflikt z pozice Izraele, toť vše. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz