Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S panem Hannigem jsem před časem diskutoval pod jeho článkem, kde se snažil tvářit velmi rozumně. Diskuze se stočila k Adamu Bartošovi. Pan Hannig měl snahu Adama Bartoše bránit ("svoboda slova", "jde o jednu izolovanou věc, takže podle toho se nedá soudit, že by A. Bartoš byl antisemita - navíc se jmenuje druhým jménem Benjamin"). Odpovědi byly takové klasické vykrucování. Potom se ovšem pan Hannig asi upsal, když poté, co naznačoval jakési židovské spiknutí, označil nejspíše sebe coby "poučeného evangelikála", který proto pana Bartoše neodsuzuje. Z toho lze soudit, že asi jeho názory sdílí. Když jsem se ho na to zeptal, najednou ovšem diskuzi utnul, protože mu asi došlo, že prozradil příliš, a vyzval všechny, kdo se na Adama Bartoše ptají, aby se věnovali tématu článku, protože o ničem jiném už nebude diskutovat.

Čili, shrnuto: Pan Hannig je pravděpodobně stejný antisemita jako Adam B. Bartoš, a i proto k sobě mají oba pánové tak blízko.

1 0
možnosti
PB

P23e91t44r 75B70u45r20i66a36n

17. 4. 2019 11:58

Souhlas, karma.

Nejvíc mě mate a děsí slovní spojení "židovská otázka". Dovedu si představit: otázka sociálního bydlení, otevřená otázka nezaměstnanosti, otázka dětských exekucí...u všech těchto věcí přesně víme o co se jedná a co by se mělo řešit. Ale otázka nějaké komunity, etnika, či národa?? Fakt nechápu, jak by ta otázka měla znít. A obávám se, že to neví ani ten, který s ní šermuje.

1 0
možnosti
Foto

To napadáte TGM, který kromě sociální otázky napsal Českou otázku. Tak si jí přečtěte.

1 0
možnosti
Foto

Karma. je neuvěřitelné, jak tu levicový zastánce Řezník tahá výroky Hitlera a snaží se dokázat, že se vlastně nic neděje. Prostě jen dokazuje, že extrémní levice i pravice jedno jsou. A je fuk, k čemu se on zrovna teď hlásí. Ale stále více jen ukazuje co je zač.

4 0
možnosti
LF

L10u52k62a88s 41F35i63k41r

17. 4. 2019 7:05

rezjir je znamy nazicomie ci rudohnedy.

3 0
možnosti
TB

To bude s židobijeckou EK aspoň dobře ladit

5 0
možnosti
AR

Je dobře, že onen Bartoš i ten Hannig, jsou našim občanům osoby neznámé8-o

1 1
možnosti
Foto

Řeči se vedou a voda plyne. Jak se podpora Bartoše Hannigem rýmuje s podporou Zemana, kterého zcela jistě za židobijce nelze označit.

1 2
možnosti
JU

J60o92s63e29f 82U21l59m92a13n

16. 4. 2019 18:43

Oba Bartošové jsou tragédie.

3 0
možnosti
Foto

Pro přesnost: nacisté hovořili o konečném řešení, a to je nebetyčný rozdíl.

Jinak máte pocit, že česká otázka byla uspokojivě vyřešena? To nikdy nebude. U malých národů vždy jde o nesamozřejmé bytí.

Stále je výbušnou otázkou, to co předložil G. Schauer k úvaze, že národní obrození nebylo to pravé ořechové.

2 8
možnosti
Foto

Jako v čem vidíte ten rozdíl?

Nacisté: "konečné řešení židovské otázky" (holocaust)

Bartoš: "židovská otázka nebyla dosud uspokojivě vyřešena"

Takže, dle Bartoše, stále zbývá židovskou otázku konečně vyřešit. A není to nějakým vytržením z kontextu, že by to snad myslel nějak jinak. On to myslí tak po arabsku: Hitler byl fajn chlapík, ale je škoda, že umřel moc brzo a nedotáhl to s těma Židama do konce (Mein Kampf je v arabských zemích poměrně populární). Zkrátka, konečné řešení nebylo dotaženo do konce.

Rozdíl mezi nimi není nebetyčný, on není žádný, jen nacisté (poté, co se dostali k moci), přešli od těch stejných slov k činům - Bartošovi chybí ta moc, tak je zatím jen židobijec-teoretik. Ale seznamy si už chystá.

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím s panem Bártou pode mnou, že název tohoto sdružení "Rozumní" je opravdu nebetyčným fórem.

10 0
možnosti
Foto

Rozumní,to je opravdu spolek trapných komiků....

9 0
možnosti
JS

Jen dost dobře nechápu, jak je možné, že pan předseda těch Rozumných je blogerem s nejvyšší karmou, každý jeho článek má vzhledem ke svému obsahu naprosto neskutečně vysoké hodnocení(?)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz