Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Zasloužená karma

A kladu si vážně otázku, kam se poděli ti "flastenci" kteří rádi běhají v maskáčích a bijí se v hruď, jak chtějí tuhle zemi chránit. Jak to, že se nepřihlásili do služby vlasti na místech, kde jsou dnes lidé nejvíce potřební?

1 3
možnosti

Já vám rád odpovím, nejprve informací z FB AČR:

Koronavirus nás nedostane. Děkujeme všem záložníkům, že se nám po stovkách hlásí do služby. Je to neskutečná síla! Vážíme si toho. Zatím to není potřeba, situaci zvládáme dobře. O případné změně rozhoduje vláda. Výcvik Aktivní zálohy byl dočasně pozastaven.

-----------------------------------------------------------------------------------

A dále z FB aktivních záloh(je to z 19.3.):

O operačním nasazení příslušníků aktivní zálohy se momentálně neuvažuje. Zjišťujeme však jejich dostupnost. Pro případ, že by situace eskalovala a armáda by dostala další úkoly. Nechceme, aby vznikly komplikace například u složek Integrovaného záchranného systému nebo malých podniků. Děkujeme všem, kteří nám píší a chtějí ihned nastoupit.

------------------------------------------------------------------------------------

Takže pomáhají jinak. Šijí roušky, pracují v odběrových centrech atd.

5 0
možnosti

Jenže každá strana mince má 2 strany. Je spousta lidí, kteří nezištně pomáhají. Také ale nastal zlatý věk udavačů. A také lidí, kteří berou karanténu dost svérázným způsobem.

4 0
možnosti
Foto

I26v79a96n 30M90a29r82e53k

2. 4. 2020 13:05

Jo, o tom byla reportáž v minulém blogu pana Jana. . . . "chlast tekl proudem, jíst bylo co, a kuřáci nemuseli chodit ven" . . .8-o

3 0
možnosti

Souhlas...už Cimrman říkával „Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá.“;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz