Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kamarádi američanů, kde mají američané vojenské základny a prodávají jim zbraně za miliardy dolarů je saudská arábie..tam nejvyšší představitelé nařizují rozřezání nepohodlných novinářů na půdě jiného státu.....vzorem demokracie je také Turecko, významný člen NATO, které vtrhává do sousední Sýrie a zabíjí tam kurdy nebo vyházel z práce a uvěznil statisíce lidí

0 0
možnosti
JZ

Turecko je velký kamarád Ruska,.které společně s Ruském vyhrožuje Izraeli.

1 1
možnosti

A jéje ..můj slušný příspěvek k tématu byl "spálen" (vymazán).;-D

Alespoň mi to potvrdilo moje přesvědčení, že "byrokraté" mající moc něco "zaříznout" prostě neodolají svojí pravomoci toho využít.

To asi vcelku přirozeně patří k lidské mentalitě .. a když se člověk do takové pozice dostane, jedná obdobně.. ;-)

1 1
možnosti
LJ

Jste na soukrome pude, tady si jeji majitel muze delat co je libo. To neni statni urednik.;-)

1 1
možnosti
JZ

Ten ruský úředník je skutečně hlupák, kdyby mlčel, tak se o knize nikdo nedozví. Já jsem do čtvrtka nevěděl, že vůbec existuje. Pavlína Brzáková by mu měla poděkovat, protože ji udělal takovou reklamu, o jaké se jí ani nesnilo. :-)

0 0
možnosti
JZ

Upozorňuji negramoty a nevzdělance, že článek je o Rusku nikoliv o Západě. Je vrcholem pokrytectví, že Ti, kteří se okázale hlásí k vlastenectví, já jim tedy spíše říkám flastenci, tak jim evidentně nevadí křívda na české spisovatelce. To je vyloženě chování kolaborantů a vlastizrádců.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Tady se zase likvidují sochy rusů

3 2
možnosti

což je ekvivalentní pálení knih

1 2
možnosti
AF

Připadá mi to jako zbytečná komedie, nebo to komedie není?

Pochybuju, že bych měl čas a náladu bezplatně číst takovou knihu, ale nevím.

Někdo někoho nutil do alkoholismu? Když spotřeba v Rusku klesá.

0 2
možnosti
JZ

Knížka Paní Brzákové se v Česku prodávala s velkým úspěchem.

0 0
možnosti
PB

Je zajímavé, jak každý negativní článek o Rusku rozzuří starou nomenklaturu k zahlcení diskuze plivanci na USA. Žádná Francie, Anglie a v Číně to maj taky tak, ale USA. Řekl bych, že USA se v diskuzích o Rusku vyskytuje vždy ještě častěji, než ono Rusko samotné.

Z toho je vidět, jak ten třídně velmocenský boj z dob socialismu mají tito pašáci zažraný hluboko do kůže. Už chybí jen hrození zaťatou pěstí směrem na západ. A Bůhví, jestli to při psaní svých příspěvků opravdu tak nedělají.

5 2
možnosti

Teď jste mě rozesmál.

Níže jste mě kritizoval za to, že si něco vyfabuluji a pak s tím polemizuji.

Přitom vy sám si vyfabulujete, že negativní článek o Rusku rozzuří "starou nomenklaturu" a pak z toho vyvodíte příslušné závěry;-D

Pochybuji, že znáte osobně zdejší diskutéry a jejich dřívější kádrové zařazení. Navíc, logicky.. doba pokročila. Ze staré nomenklatury jich už na živu asi moc není ..a pochybuji, že ten zbytek staříků je nějak aktivní zrovna v internetových diskuzích.

Když se chytnete za nos.. nepřipadá vám i váš přístup "poněkud stupidní"?;-)

Měl byste tedy alespoň časem upravit rétoriku, resp. výrazivo. "Starou nomenklaturou" se opravdu nemůžete přesvědčivě ohánět věčně.

0 0
možnosti

R^Hodně to připomíná osud Zvláštní zprávy č.4 Hanzelky a Zikmunda z jejich cest po tehdejším SSSR v 60.letech. Všechno to byla pravda (což o 20 let později v rámci "perestrojky a glasnosti" potvrdili i sami Sověti), ale byla šoupnuta do trezoru a její autoři se octli na dlouhá léta na indexu.

5 0
možnosti
JU

J25a22n 34U74l49r23i24c10h

3. 4. 2021 11:30

Knihy páli jen idiot. Bohužel těžko se nám bude takové jednání kritizovat, když se k nám valí móda ze západu která rovněž tlačila odstraňování závadných titulů. Obojí je třeba odsoudit a hlavně se proti tomu ozvat. Tedy v tomto případě mate u mne plus za tento blog. Hezky den.

4 1
možnosti
LJ

Ktere knihy vam "zapad" zakazuje cist?

0 0
možnosti
PN

jak by dopadl v USA nekdo, kdo by si dovolil napsat, ze cernosi v USA maji prumerne IQ 75, vysokou kriminalitu, nadprumernou nezamestnanost a promorenost pohlanimi chorobami, podprumernou vzdelanost atd. atd.? Byl by verejne zostuzen, oznacen za rasistu a nezamestnatelny.

10 2
možnosti
Foto

Za to se propaguje BLM a zpolitizování LOH. Přitom samotná akce podporující Black je principiálně rasistická. Správně by měla znít Good Lives Matter.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,27
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz