Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČTK 12.4.2021 - Vláda bude dnes odpoledne projednávat umožnění sportování venku 12 lidem, když budou trénovat po dvojicích s rozestupy a budou mít negativní test na covid-19. Na nedělním večerním jednání se na tomto návrhu s premiérem Andrejem Babišem a ministrem zdravotnictví Petrem Arenbergerem dohodli předseda Národní sportovní agentury (NSA) Milan Hnilička, předseda České unie sportu (ČUS) Miroslav Jansta a předseda Sdružení sportovních svazů Zdeněk Ertl. Šéf resortu zdravotnictví i předseda vlády tento návrh podpořili.

Vláda zasedá v 14 hodin.

0 1
možnosti

Tak to je ještě horší, vláda už opravdu neví, co dělá. ;-D;-D;-D

3 1
možnosti

P14e24t25r 32B39u33r67i78a67n

12. 4. 2021 13:30

Karma.

Trapárna a lži v přímém přenosu pokračují.

Babiš svým ovcím nakukal, že za zmatky nového ministra Sputnika může meziodborová poradní skupina pro epidemické situace MeSES. Sprostě ji obvinil, že se na to vykašlala a své doporučení vládě vůbec nedoručila. Členové této skupiny jsou odborní lékaři a jiní z oboru epidemiologie, kteří ZDARMA ve svém volném čase, většinou po nocích, sestavují pro vládu doporučení ohledně probíhající pandemie. Nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy své doporučení nerozvolňovat, dodali pro měsíc duben vládě už 1.4.

Proti sprostým lžím Babiše se veřejně ohradil jejich člen Jan Kulveit.

Do jak hluboké žumpy klesla naše vrcholová politika postavená na permanentních lžích a arogantním napadáním kde koho od nástupu dua Zeman-Babiš, to už víme. Ovšem jak hluboko ještě můžou klesnout jejich příznivci, kteří si ve střetu s realitou musí sami dobrovolně vyresetovat mozek až na základní funkce, to se teprve uvidí. Už dnes se jejich projev zúžil jen na na pár holých vět: nic není pravda, všechno je antibabiš.

3 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Možná nám nový ministr vymyslí nová pravidla mj. pro fotbal. V brance tolik mačkanice až tak nehrozí, to spíš hráči, útočníci jdou tělo na tělo, tak jim vláda asi nařídí, aby si jen tak kopali, s rozestupy. Ale s těmi rektálními testy pro žáky, které nový ministr navrhoval, to dostalo do šoku všechny rodiče.

3 1
možnosti
Foto

Asi v tom má nějakou osobní zálibu. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,27
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz