Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Morano, kde se flákáš?! :-(

0 0
možnosti
Foto

Areálmá rozlohu 10 km. Do roku 2017 trvalo vyklízení a pak byl objekt předán vyšetřovatelům. Policie ČR prováděla ze zákona kontrolu skladu Vrbětice. Je o tom záznam. Závada byla zjištěna jedna a to přeplněnost skladu. Byla zde skladovaná munice, která nemůže, aniž když padne na zem sama od sebe vybouchnout. V roce 2014 obsazuje Rusko Krym a začíná se agažovat ve válce o odtržení Donbasu od Ukarjiny. Ukrajina nutně potřebuje vojenský materiál a obrací se na Bulharsko. Bulharsko se rozhodne vyhovět a chybějící část nakoupí u nás ve skladu Vrbětice.Jednalo se o licencovaný obchod. Dřív než se v obchod uskuteční vyletí do luftu v Bulharsku několik skladů ve kterých byl vojenský materiál pro Ukrajinu a zjištěno, že na místě se pohybovalo 6 ruských osob a vzápětí na to, několika za sebou jdoucími výbuchy vyletí sklad s vojenským materiálem ve Vrběticích, který nemůže sám od sebe vybuchnout a za tři měsíce vyletí druhý sklad v době, kdy je uzvařen armádou. To je rok 2014. V březnu roku 2018 je dvojitý agent Sergej Skripal, pocházející z Ruska, a jeho dcera ve V. Británii otráveni jedem Novičok. Soukromé internetové detektivní kanceláři se podaří díky kamerám ve městě a díky internetu zjistit jména pachatelů a podaří se jim dostat přes počítačou databázi do veliteltví GURU. Zjistí jména agentů. Poznatek o pachatelích a jejich jména poskyne BIS. Ta zjistí, že na kopii pasu z Tadžikistánu, který je falešný a kterým osoby jménem Národní gardy Tadžikistánu požadovali o povolení vstupu do Vrbětice za účelem inspekce jsou fotky těch, co spáchali útok na Skripala. Od toho se začne odvíjet vše. Zjistí se , kdy agenti přiletěli k nám, pod jakým krycím jménem a jeden z nich je Anatolij Vladimirovič Čepiga plukovník ruské vojenské rozvědky GRU, kde byli ubytováni a to, že se pohybovali ve Vrběticích, kdy odletěli od nás a to přes Rakousko. Zjistilo, že krátce nato Putin agenty vyznamenal. Takže co dodat.

13 0
možnosti

Všichni to víme! Miloš Zeman, komunisti a okamurovci to neví? Neví nebo v duchu ruské propagandy proti české zemi lžou? Divní vlastenci! :-)

8 1
možnosti
Foto

Text dle obvyklé rutiny plný nepřesností. Policie České republiky, která měla dle zíkona ve Vrběticích provádět kontrolu munice, tuto neprováděla.Ve skladu byly porušeny bezpečnostní předpisy, protože letecké pumy a dělostřelecká munice byly uloženy hned vedle vysoce vznětlivých látek. Na kamerových vstupech, kde jsou všechny vstupy a vjezdy nebyl zjištěn ani Čuk, ani Gek. To jste zapomněl dodat Rv

3 14
možnosti

Jo, to říkal Zeman. Odkud to víte vy? Nebo jen papouškujete po svém guru jako papoušek ara?

11 1
možnosti

R^

Zemanova kolaborace s Kremlem je zjevná! Je za to stále placen? Kdysi mi někdo z vás poslal jeho evidenční číslo a krycí jméno. Nevěřil jsem tomu, ale v souvislosti se současným lhaním zdá se to být jisté!

Ale my jsme si ho sami zvolili! Dvakrát! To jsme tak slabí proti ruské desinformační propagandě? Tu ruskou propagandu tady šíří komunisti a hlavně okamurovci! Nepochopil jsem proč?!?

:-)

3 2
možnosti

Lhaní jako slovo, které nic neznamená? Správně píšete, že "vyšetřují účast GR, proč zaměňujete vyšetřování s potvrzenou vinou?

2 6
možnosti

Jen úsilí o pravdu a úcta k druhému člověkju nás mohou ochránit před zrádci a kolaboranty s cízí mocností! :-)

3 0
možnosti

Zeman je jak ten čert - vynořil se, zasmrděl a zmizel.

8 2
možnosti

Oprava - vynořil se, smradí, leč dosud nezmizel ... ;-)

2 1
možnosti

Moje babička měla přísloví: Špatný pták, který do vlastního hnízda kálí!

7 0
možnosti

Proč ale takové ptáky bereme vážně a dokonce je volíme? :-)

1 1
možnosti
Foto

Připojuji se se symbolem R^ a karmou. Díky, Jene.

11 0
možnosti

Též se připojuji.R^

7 1
možnosti

To je přesné. Chtěl jsem napsat něco podobného. Teď už nemusím. Vám karma.

7 1
možnosti
Foto

Je to už cynické, ale přeji prezidentovi, aby to příroda už konečně vyřešila.

7 6
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz