Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Nemohu než souhlasit s DOPORUČOVANÝMI příspěvky. Navíc - jako brněnský rodák se za tohoto "politika" stydím.

Jeho znovuzrození p. Hamáčkem je stejně pochopitelné jako cesta do Moskvy téhož !!!;-€

4 0
možnosti
Foto

Myslím že Michal Hašek neměl do čeho "píchnout". Nakolik jsem pochopil, po odchodu z politiky jeho zamýšlený byznysmodel byl, oslovit lokální soc-dem politiky /starosty, zejména/ a pro jimi vedené obce dělat právní služby, trošku předraženější, tak aby se mohla udělat i "malá domů". Jenže - socdem politiků jaksi ubývá a byznysmodel se "vyčerpal". Takže co teď - ovšem budou volby, bude potřeba volební manažer, a proč by to nemohl dělat Michal a proč by nemohl být placen ze státního. - - - - Nic víc bych za tím neviděl. - - - - V partaji pro Michala vždycky hlasuji, jednak je to celé pranice o prázdný pytel a druhak Michal je ta nejlepší záruka, že ČSSD skončí mimo Sněmovnu. Jít do parlamentní opozice bylo Janu Hamáčkovi zatěžko /chápu, je poprvé a naposledy ministrem/, takže je potřeba, aby z ČSSD byla opozice mimoparlamentní, protože tady v ČR potřebujeme sociálnědemokratickou stranu. V opozici mimo parlament budeme mít dostatek času se rozhodnout, jestli to pod hlavičkou ČSSD zkusit znova a jinak, anebo to celé zabalit a dát prostor jiným lidem, pod jinou platformou. Z určitého úhlu pohledu to může být škoda, nechat organizační struktury ČSSD rozpadnout, ale to je jenom otázka pohodlí, a ochoty a energie něco dělat. Pokud značka ČSSD zcela zanikne, žádná velká škoda to nebude. Obyčejní lidé v ČR budou potřebovat vždy nějakou míru zastání a i když jsou povětšinou hloupí, pomstychtiví a zlí /proč jinak by hledali zastání u dotačního miliardáře - psychopata/, s koncem ČSSD žádné dějiny neskončí a protože na obyčejný lid patří přísnost, tak dokud bude trvat politický pluralismus /jasně nemusí a ani to nečekám, jen říkám, dokud bude..../, bude tu prostor pro levicovou stranu. Do té doby, než se něco nového etabluje, tu bude vládnout Babiš s ODS a lidi poznají, zač je inflace a drahoty loket. Důchody sice budou 15 tis.+, ale mnoho si za ně lidi nekoupí.

0 0
možnosti
PV

Kdo se nepouci z minulych chyb, musi si je zopakovat. Ze si to dovoli strana na pokraji volitelnosti, to je co rict. R^

3 0
možnosti
PS

Co dodat - podmínky, potažmo voliči jemu tohle umožnili. Takže buďme ostražití jako hadi a k volbám jít všichni. Jinak se přeměny neuskuteční...

1 0
možnosti
JR

J42a58n 86R86á61ž

6. 7. 2021 11:29

Hašek je jeden z čelních představitelů zemských škůdců a je dobře o nich psát.R^

PS. Podnikatel co prodal pro kraj za velmi slušnou cenu pozemky pod letištěm, je taxikářem asi stejně jako je např. Křetinský fotbalistou, když jeho firma vlastní Spartu nebo Tykač je horníkem, protože jeho firma vlastní doly.

4 0
možnosti
Foto

Karma jako Brno a povzdech nad ubohostí strany, která povolá takového člověka na pozici náměstka ministra vnitra.

Nepochopitelné, žalostné a vypovídající...

18 0
možnosti
Foto

Karma, jaké asi tak musí být jeho "kvality", když je to oblíbenec Zemana. :-/;-(

6 1
možnosti
VB

Já mu říkám Michal "Michailko" Hašek. Jde o vítače Putinových psíků, co z Ruska přijíždí na západních motorkách prudit do Evropy.

Nebo jedenáctilhář.:-)

4 0
možnosti
Foto

Hlavně není vůbec sebekritický. Až to působí - hodně hloupě. Na druhé straně, jeho splachovací povaha, ideální pro politiku.

1 0
možnosti
Foto

zasloužená karmaR^

3 0
možnosti
LH

Exhejtman Bendl si počínal jak zemský skudce, vadí to voličům ODS?

1 11
možnosti
RK

Tak o tom napiš blog a nemlať černochy jak prvňák z pomocné školy :-P

12 1
možnosti
Foto

Je to tak. Ale problém je, že mnoha voličům ČSSD toto vůbec nevadí. A nevadí to hlavně samotným straníkům, kteří Haška na nedávném sjezdu zase katapultovali nahoru.

14 0
možnosti
Foto

Tady bych pane kolego nesouhlasil. Voličů ČSSD bylo i přes třicet procent a z nichž zhruba 75 procentům to později vadilo a ti také vyprovodili Haška i z křesla hejtmana jihomoravského kraje

2 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,25
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz