Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D67a46v51i43d 86C73e62c79h

27. 4. 2022 13:48

Rus dnes vymysli totalne neprekonatelny propagandisticky blabol, ktory sa neda ani vylepsit, ani doplnit a je proste dokonaly.

A na dalsi den vymysli dalsi propagandisticky blabol, ktory ten zo vcera prekona vo vsetkych aspektoch.

A toto sa im dari asi uz od 24.2.2022 minimalne.

3 0
možnosti

Zatím největší šílenost byla zpráva, že Ukrajinci cvičí husy, aby rozpoznali ruskou stíhačku, pak se na ni obětavě vrhnou a zneškodní ji. Sestřelit totiž supermoderní ruskou stíhačku jinak než tímto podlým způsobem nikdo neumí. Za veškeré ztráty letadel mohou husy, všichni piloti jsou v pořádku a k večeři byla husa.

No pak si jednu nedej. ;-D

6 0
možnosti

Měli ve výbavě 3!!! kopie The Sims. Jasný důkaz, co to bylo za nebezpečné lidi, něco takového přeci nemohou nechat běhat po Moskvě.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti

To je holt dnešní RuSSko...

3 0
možnosti

Putin a jeho šílenci si pouze připravují půdu a alibi k tomu, aby mohli pokračovat ve svém násilí, případně k útoku na zbytek světa a tvářit se tak, že se pouze museli bránit. Je to strašný, ale je to tak... Oni už se rozhodli zatáhnout celý svět do války, pouze se u toho hodlají tvářit, že za to oni nemůžou a že to nešlo jinak... To, co dělají teď je hrůza, dva měsíce války a váhání Evropy je pouze posunuly tam, že si měli čas připravit lepší výmluvy a alibi pro své jednání, a to i do budoucna... "Museli jsme použít ty jaderné zbraně, Nato nám nedalo na vybranou, všichni na nás útočili, všichni nás šikanovali..atd. " A obyčejní Rusové si myslí, že Putin chrání poslední ostrov svobody proti fašismu celé Evropy... fujtajbl... ale tak nějak to je,,,

10 0
možnosti
Foto

Zapomněla jste na Čínu. Ta si dovolila udělat smlouvu se Šalamounovými ostrovy a hrozí, že na nich zřídí vojenskou základnu a naprosto naruší stávající dokonalou rovnováhu sil v oblasti Pacifiku. Naštěstí máme Spojené státy, které se proti tomuto záměru tvrdě ohradily a Čínu varovaly, že případě realizace tvrdě zasáhnou.

0 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Ruské lživé narativy jsou hrůzné! Tento narativ je důsledek toho, že se nepodařilo Putinovi během třídenní války Volodymyra Zelenskyho odstranit a nahradit loutkovým prezidentem. Je to hrůzné, ale mnohem hrůznější je, kolik mezi námi žije hlupáků, kteří těm Putinovým lžím věří a mezi nás šíří! Komunisti a okamurovci především!

:-)

10 0
možnosti

Dokonce už jsem na YouTube shlédla zatčení zlých nacistů a narkomanů v bytě mezi hákovými kříži, co chtěli Solovjova zabít. Režie - Kotěnočkin.

2 0
možnosti

Z Ruska se stává Severní Korea! ;-)

2 0
možnosti

Omylem jsem to zmáčknul dvakrát!!! ;-(

0 0
možnosti

Z Ruska se stává Severní Korea. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tyhle zprávy mne míjejí, ty jsou určeny ruskému publiku.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,01
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz