Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas s posledním odstavcem.R^ Ale to se netýká jen Babiše, že? Řekl bych totiž, že většiny současných (nejen) politiků.

0 0
možnosti

Vy jste ji ztratil dávno, Babiš vždy Rv, slepenec vždy R^, Russáci vždy Rv, Němci vždy R^, husité vždy Rv, katolíci vždy R^ atd.

4 1
možnosti

Svatá prostoto, a co když soudci jsou ještě větší prostitutky než jsou třeba například novináři. Neplacení blogeři na neplacených blozích jsou samozřejmě úplně něco jiného - to je lilium běloskvoucí (a nikoliv např. trollové) jak třeba ruce tuctového starosty, který je jedním z nás tuctu dobráků. ;-D Liberalismus pak praví, že teprve svobodné jednání bez jakéhokoliv kategorického imperativu jak zákonného tak i morálního (a na který dbají právě v neliberální společnosti jen soudci, v liberální i prostitutky - jestli na to dbá vůbec někdo - např. třeba admin na blogu) ... no podívejme se třeba na předobré blogy K.T vedené ad hominem což je projev právě ryzího liberalismu. Obdržený peníz je pak příslušná zásluha za takto vykonané dobro u soudce, tak u prostitutky, starosta vybírá dobrovolné všimné ... bloger píše zdarma. No známe se, ne ... ;-D

6 11
možnosti

A co si připustit, že agent StB Bureš je mafián a dotační podvodník, než apriori obviňovat soudce?

10 3
možnosti

Máte to špatně už v titulku, on žádnou soudnost nikdy neměl. On vsadil na nesoudnost a vyhrál osm let kontroly nad rozdělovníkem a konkurencí Domácí hegemon se jen svlékl do naha na mezinárodním poli, kde skončil jako chmaták a tatrman. To mu prohrálo volby o fous a jen díky ještě většímu propadáku socanů, které po osmi letech provozování nepolitika nepodnikatele nevolil už nikdo. Agro vyhubilo levici za boje proti "zkorumpované pravici" a teď si brousí na Harryho ze Štadtlu a spol. A zase spojí ty nesoudné politikou proti EU, která ho na dotacích živí. A zase je prodá korporacím, které mu přispějí na vládu nad těmi nespokojenými zákazníky / zaměstnanci.

Čeká nás tuhá zima, která rozhodne o tom, kam se naše budoucnost bude ubírat v blízké i delší době, sázka na nesoudnost bude opět racionální variantou návratu k moci. A ta moc nebude dobrá, bude zlá a mstivá, jako jsou její příznivci.

6 0
možnosti
Foto

Pan Babiš nikdy žádnou soudnost neměl.

17 3
možnosti

Babiš má svoje PR dotaženo do konce, vykopal tak hluboký příkop okolo svých příznivců, aby se nesnažili prchnout a víc se zatvrdili. Je to jasně vidět na jeho mítincích, přijde tam několik důchodců, kteří ho znali jen z řetězových e-mailu a povídání na srazu invalidů a jsou nesmírně agresivní k jakémukoliv náznaku odporu, brání vůdce vlastním tělem a jsou hbití nehledě na svá různá zdravotní omezení. Záměrně nedělá otevřenou veřejnou kampaň, to by přilákalo víc lidí do voleb a AB potřebuje pravý opak, proto jezdí skoro na tajňačku po vesnicích, věrných má stále míň a ten kdo volby vyignoruje, volí vlastně Babiše.

13 1
možnosti

On nikdy soudnost neměl.

11 0
možnosti
Foto

Znáte prý spoustu skvělých jihočeských starostů z hnutí STAN, za které dáte ruku do ohně.

Kolik jich je? Deset, třicet? Obdivuji Vás!

6 15
možnosti

Brzy se to dozvíte. :-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz