Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

KS

Co vím od lidí v mém okolí, tak nevěří, že Maďarsko nakupuje plyn dráž. Čtou o tom v mainstramových médiích (aniž by věděli, co to slovo znamená), která jsou ovládána Američany a Bruselem, jejichž cílem je prodávat nám drahý americký plyn. Pravdu najdeme jen v hlubinách internetu, kde ji sdělují ti, co se nenechávají ovládat v neprospěch národa.

1 0
možnosti

Maďarský regulační úřad MEKH shledal, že ve srovnání s 24 metropolemi členských zemí Evropské unie a Bělehradem jsou v Budapešti ceny plynu pro domácnosti nejnižší a v přepočtu činí 2,79 eurocentu za kilowatthodinu. Průměrná cena ve srovnávaných metropolích je čtyřikrát vyšší a dosahuje 12,69 eurocentu.

1 1
možnosti
JP

Diskuse níže je ukázkou informační války, která tu už dlouhou dobu probíhá. Putinovi se tak daří rozkládat celý západ včetně USA. Nikoho nezajímají reálná fakta, ale hájí svou "pravdu" až za hrob. Přitom v případě ruského plynu nejde jen u peníze, ale i o morálku a zásady.Necháme padnout Ukrajinu, abychom měli pochybný příslib levnějšího plynu? Je to dlouhodobá strategie Ruska, oslabovat silnou EU a jednat s jednotlivými malými státy. Skutečnou mocenskou politiku Ruska a skutečnost, že mu jde vždy jen o ovládání dalších území by mohl dnes pochopit každý. A Maďarsko - určitě nemůže být ani ekonomicky "náš vzor". Situace je tam horší než u nás.

3 1
možnosti
VH

Napsal to Seznam, takže věrohodnost žádná. Tak se šíří fakenews.

2 6
možnosti
NM

...doufám,že tlumočíte zprývy z Čt jinak tomu nevěřím....

3 6
možnosti
MZ

Takze jste si precetl nekde jednu zpravu a z toho vyvodil vysledek. Aha.

5 9
možnosti
JZ

Těch zpráv je víc.

5 0
možnosti

Maďarsko začalo stavět plot proti imigrantské vlně a Evropa jim nadávalo ale nakonec ty ploty postavila celá Evropa,Madarsko je v poloze kde nemá prakticky jinou cestu k plynu než z RF tak z RF podepsalo dlouhodobou odběratelskou smlouvu a mají ho v průměru stále lacinější než Evropa která nakupuje plyn i od USA které samo není v plynu soběstačné a Evropě plyn dodává na základě dlouhodobé smlouvy a proto máme plyn přibližně 4krát dražší než Maďarsko. A ten dodatek co si USA do smlouvy daly je na kriminál pro vůdce EU že na ni přistoupilo.[>-]EU..................................................................[UA].NATO.

1 17
možnosti
JZ

Šibrava zase lže. :-)

4 1
možnosti
JT

J84i48r96i 84T75i66c24h26y

5. 11. 2022 15:34

Kadrovak Ziegler uz zase vyhmatl ty kolaboranty a vlastozradce.

5 17
možnosti
JP

To je dobrej blábol , tak proč platíme 3x víc než v Budapeští ?

6 20
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz