Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Rusů a jejich zatemňování minulosti je mi líto, ale děsí mne, co lidí u nás věří ruské desinformační hybridní válce a uctívají největší ruské zločince!

:-)

18 0
možnosti
JS

J57o79s35e43f 80S57u65k

11. 11. 2022 10:09

A proč je vám jich líto? Mají stejné možnosti si ověřovat předkládané lži, jako jsme měli my za totality, a těch opravdu věřících předkládaným "pravdám" i tehdy u nás zase tolik nebylo. A to nebyl ani internet, jako je teď.

Snad na omluvu prostých Rusů je azbuka, kdy si ti prostí lidé nemohou ověřit informace psané latinkou, ale i to lze už nyní obejít překladači. Ale tam je zas podmínka mít PC a elementární znalost jeho ovládání, což tito zjevně nemají, a proto je putler tak snadno obalamutí. Ale ani to není omluva, i tady platí ono známé: Kdo chce, najde způsob...

A co se našich lidí týká, zas tolik těch věřících ruské propagandě není, jsou to většinou rovněž lidi s nižším vzděláním a nebo zaplacení provokatéři a nebo trollové s falešnými účty z ruských farem (těch bude zřejmě nejvíc).

0 0
možnosti

Dík za reakci. Nesouhlasím s Vámi! Sám Rusy obhajujete. Ale já věřím, že jednou Rusové vstanou z těch svých kanálií a stanou se demokraty. Možná až za sto let.

Z hlediska geopolitického i z hledisek Vašich, to mají mnohem horší, než jsme to měli my. Příští rok Ukrajinci vyženou Rusy z okupovaných území a Rusko se rozpadne na malé státy. Putin si nemůže dovolit, aby za druhý přechod Dněpru obětoval milion Rusů jako Stalin.

U nás podle mých odhadů ruské propagandě věří již téměř třetina (na Slovensku téměř polovina!), i když podle elfů je to u nás jen patnáct procent. Myslíte si, že jde o lidi s nižším vzděláním? Okamura, Bašta, Foldyna... možná, ale Václav Klaus, Miloš Zeman a Ladislav Jakl nejsou nevzdělanci!

:-)

0 0
možnosti
JS

J30o97s44e62f 81S97u80k

11. 11. 2022 12:08

Tak ti vámi na konci jmenovaní jsou zřejmě nějak finančně zainteresovaní na podpoře Ruska. A dál šíří tu ruskou demagogii mezi své méně inteligentní příznivce. Jinak si to vysvětlit nedovedu. A těch patnáct procent je podle mě dost přes realitu, ledaže do toho započítáte i ty falešné účty z trollích farem.

1 0
možnosti

Ti na závěr jmenovaní pracovali před Listopadem pod dohledem ruských tajných služeb KGB. To je veřejně dostupné!

Těch patnáct procent já určitě považuji za nízké číslo vzhledem k aktivitě komunistů, okamurovců a klausovců! Registruji jejich útoky na moji poštu i poštu mnohých známých, kteří na internetu nejsou doma! To je také důvod, proč je souboj mezi demokraty a alternativci tak obtížný, na Slovensku prakticky nemožný! Bohužel, potkávám vzdělané a inteligentní známé, u nichž zjišťuji myšlení poznamenané proruským alternativním myšlením! Dokonce i mezi příbuznými mám člověka, se kterým se nemůžeme bavit o politice. Typicky jeho myšlení při rozhovoru o politice zhrubne a fanaticky zastává alternativní myšlení vstřícné k ruskému narativu!

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,79
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz