Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Díky! Bohužel, závist, nenávist, politické vraždy a šíření strachu jsou nástroje komunistického teroru! Je to amorální a mělo by se to stíhat. Ale stačí vzpomenout morálního profilu Václava Klause, Miloše Zemana, Andreje Babiše a vzpomenout si na jejich vztah k pravdě a úctě k druhému člověku! Jim chcete věřit?

8 4
možnosti
LU

Predseda parlamentu Pellegrini zvolal na utorok 14.11. mimoriadnu schôdzu parlamentu o 14 hodine, kde sa má v tajnom hlasovaní odvolávať Blaha.

Predseda parlamentu a šéf strany Hlas-SD Peter Pellegrini nešetril kritikou na účet podpredsedu parlamentu Ľuboša Blahu z koaličného Smeru.

„Gesto, ktoré predviedol pán podpredseda Blaha, považujem za trápne a detinské,“ zhodnotil v utorok (7. 11.) Pellegrini.

„Pán podpredseda Blaha so mnou v utorok komunikoval a vyjadril sa, že to považuje za chybu a že takto konať pravdepodobne nemal. Som, samozrejme, rád, že mi to dal na vedomie a že ten čin nepovažuje za najšťastnejší," povedal Pellegrini.

„Chcem uistiť, že vo všetkých oficiálnych priestoroch, kde sa prijímajú oficiálne delegácie v národnej rade, budú vždy všetky vlajky, ktoré tam majú byť. A tak aj v mojej kancelárii, ako aj v ostatných oficiálnych priestoroch, budem žiadať, aby portrét hlavy štátu na stene bol, tak ako to ukladá predpis,“ uviedol Pellegrini.

Blahovi hrozí odňatie slobody bolo naňho podané trestné oznámenie

Keďže verejne vystavil obraz juhoamerického revolucionára, ktorý podľa dostupnej historickej literatúry popravoval svojich oponentov, ide o naplnenie skutkovej podstaty trestného činu extrémizmu.

4 1
možnosti
MV

Chová se tak, jak část voličů požaduje. Že je to cesta do hnusu neřeší. Některý lidi to tak mají. Bohužel i u nás.

15 1
možnosti
JN

Bohužel ano. A nějaká poznámka ohledně příspěvků, smazaných autorem (kterou pod blogy některých jiných autorů téměř nikdy nezapomenete napsat), dnes pane moralisto nebude?

4 3
možnosti
JZ

J48a65n 76Z13i22e56g82l90e43r

10. 11. 2023 18:30

Blahovo glorifikování rudého zločince považuji za horší než obrácenou vlajku na klopě senátorky Němcové.

4 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

U ficovcu bych to za skandal nepokladal, tam se to ceni ...

7 1
možnosti
Foto

Předběhl jste mě

1 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pokud je autorem obrazu A. Warhol, mohl by mít obraz cenu nemalou

5 2
možnosti
Foto

Čakala som kedy na neho niekto podá trestné oznámenie. Velebenie zločineckého režimu je na Slovensku trestné. Kotlebu odsúdili za čísla. Som zvedavá ako dopadne Blaha, keďže on narozdiel od Kotlebu propaguje zločinecký režim zjavne.

9 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz