Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Na Davida můžeme mít názor jakýkoli, ovšem odvolávat se kvůli němu na už klasické výkřiky známé puberťačky Kopecké je opravdu úsměvné.

0 0
možnosti
LC

Jestli sledujete co vypadává z předsedkyně EK, premiéra Španělska či Belgie (současná a budoucí předsedající země), tak postoje SPD, na rozdíl od našich vládních, jsou v této věci prounijní, v duchu evropských hodnot. :)

0 0
možnosti
MN

Můžete psat co chcete, ale dokud tady nebude rozumnější strana, která rekne, že bude hajit naprostý stop stav islámské migraci za jakoukoli cenu, tak je SPD docela dobrá volba. K cemu vám je členství v EU, kdyz vám na dvorku bude halekat Muezzin? Naprosto k ničemu. Podivejte se na Holanďany, ty nemeli zadnej priklad v Evropě a jejich predstavivost byla extrémně slabá. No a sou definitivne v řiti i celým svým HDP a v yysokou zivotni urovni.

0 1
možnosti
JZ

J19a61n 71Z64i25e40g31l48e27r

24. 11. 2023 14:55

Většina lidí je rozumných a SPD volit nebude.

1 0
možnosti
LP

A kdyz bude SPD jedina strana s programem neprijimat, tak budu volit SPD. Moc dobre si pamatuji na slova demokraticke opozice, ze musime byt solidarni, musime mit evropske reseni a hlasovat pro kvoty. A jakze to vlastne hlasuji europoslanci z topky, stanu a piratu ohledne prijimani ? A pan David ? Nerekl nahodou akorat to, ze nehodla oznacovat jednu genocidu za dobrou a jednu za spatnou ? Vy to vnimate jako podporu jedne ? To jsme zase tam, kde jsme uz byli. Bard z Ostravy nechtel vratit medaili a hned je z nej podpirovatel vrazdeni miminek. Ne, neni.

1 2
možnosti

Ze strany Hamásu to nebyla genocida, ale teroristický útok. Ze strany Izraele to taky není genocida, ale oprávněná likvidace těchto teroristů. Že se to neobejde bez civilních obětí padá na vrub Hamásu, který to vše spustil. Kdo seje vítr, sklízí bouři. David obojí nazval genocidou, aby si mohl kopnout i do Izraele.

4 0
možnosti
LP

Neprijimat, neprijimat a jeste jednou, neprijimat.

0 0
možnosti
EH

Aniž bych musela bránit SPD, je rozdíl mezi islámem a islámskou migrací.

Na druhou stranu, neexistuje správná genocida a zlá genocida.

Nemíním hájit příkoří jenom proto, abych stála na jedné straně složitého konfliktu.

2 0
možnosti
PK

SPD hájí zájmy především své. Tahle parta si vytvořila politiku na kritice všeho a všech s tím, že se snaží urvat voliče ze scény, která ověřené zprávy naprosto ignoruje.

Těším se na jejich boj s uskupením soudružky Konečné. Očekávám až neskutečnou eskalaci lží a nesmyslů.

5 0
možnosti
Foto

O31t40a13k17a47r 85S42e69k92l

24. 11. 2023 7:10

MUDr. Ivan David je vzděláním lékař - psychiatr. Obávám se , že během ředitelování v Bohnicích přešel na druhou stranu.

8 0
možnosti
Foto

Obávám se, že MUDr. Ivan David je obětí své profese. Už v ČSSD prezentoval své poněkud zmatené názory a v SPD našel živnou půdu pro rozkvět své zmatenosti. A tak se dopracoval do stádia, kdy je přímo vzorovým reprezentantem tohoto podivného uskupení. Proto mne jeho vyjadřování nijak nepřekvapuje.

5 0
možnosti
Foto

J82a91n 15A44n62d83r37l20e

23. 11. 2023 22:52

to nevymyslis, jasne... Jene , napsal jste to skvele a ja -jak nerad si davam pod cizi blogy reklamu- tak dnes to porusim, prosim, berte to jako muj bezvyhradny podpis, diky https://janandrle.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=808336

2 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz