Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas.-Jenom k nadpisu-masivní korupce v obou jmenovaných zemích.Nu, my jsme na 49 místě na světě v korupci, žádná velká sláva, korupce je nám docela vlastní. Státy od 1 dolů k nám mají korupci menší, a některé podstatně menší než my.Státy západní Evropy a pod. , ale nejenom.

1 0
možnosti
Foto

Rusko a Hamás vraždí. Ano určitě. Nebo to jsou Rusové a Palestinci, kteří vraždí? Proč vraždí, mají k tomu od narození sklony, nebo je k tomu někdo vychoval? Vraždí ruští vojáci a teroristé z Hamásu. Někdo jim to nařídil, někdo je zorganizoval, někdo jim dal zbraně. Rozkazy jim dávají důstojníci, zbraně jim dodávají obchodníci a ti jednají na pokyny a poptávku politiků. Tedy ti opravdu zodpovědní za všechny tu hrůzy jsou ti, kteří je vedou. V Gaze jsou děti od mala indoktrinováni, že Izrael je zlo, které je nutné vymýtit, že jediná možnost je zabíjet židy. Ti, kteří to nepřijmou, jsou sami v ohrožení života. V Rusku od nástupu Putina je do Rusů huštěno, že jsou ošizeni západem o velmocenské postavení, které jim právem náleží. Každý odlišný názor je čím dál tím tvrději pronásledován. Veškerá vina leží na západu a Ukrajina je jeho zkorumpovaný nástroj. Já vím, že jde z mé strany o hrubé zjednodušení, ale těch pár řádků nestačí na hlubší rozbor. Nicméně z toho vyplývá, že obyčejní Rusové a Palestinci z Gazy jsou také obětmi. Lze namítnout, že by se měli proti svému vedení vzbouřit, nesmíme ale zapomenout, že žijí pod vedením, které vládne strachem a terorem.

Vašek

8 0
možnosti

Je to přesně tak. Velká karma.

6 0
možnosti

Ano,tohle je skutečnost karma.

6 0
možnosti

Dovoluji si jen připomenout, že terorista Putin se setkal s teroristy Hamásu po útoku na Izrael! Co asi řešili? Nekooperují?

9 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz