Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak zásadní připomínka. Nejde vůbec o to, že by Izrael nutně potřeboval zahraniční pomoc, ale že soudružka Konečná vůbec přišla s tak hloupým nápadem na zastavení dodávek zbraní.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Díky! Ale nemusí jít ještě o antisemitismus.

Naši komunisti s ruskou pátou kolonou vždy sloužili ruskému imperialismu! Po Listopadu ruskému imperialismu nepřestali sloužit, i když nabyl agresivních a teroristických rozměrů! Navíc s dalšími politiky podporují destrukci našeho státu! Komunisti jsou na cestě z politiky, ale vstávají noví bojovníci na jejich místě a jejich úsilí! Okamura se svojí SPD, Babiš se svým ANO, Zuzana Majerová Zahradníková Dvořáková se svojí Trikolorou a mnozí další! A nejde jen o Židy! Jde o naši liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

1 0
možnosti

J84o31s66e80f 34N73i60k82l

8. 12. 2023 19:28

Evropské vlády nazývají genocidu „právem Izraele na sebeobranu“. Křesťanští sionisté ospravedlňují genocidu ve jménu Krista. V Evropě jsou zatýkáni ti, které morální svědomí nutí protestovat. Ve „svobodném a demokratickém“ Spojeném království je mávání palestinskou vlajkou důvodem k zatčení. Muslimský svět nedělá nic, čímž ukazuje svou naprostou bezmocnost a nedostatek sebeúcty. A Rusové a Číňané sedí a dovolují USA a Izraeli, aby přetvořily Blízký východ ve svém zájmu, což je vývoj, který zvýší moc zla.

Paul Craig Roberts

0 5
možnosti

No to jste si vybral týpka k citaci...

Anti-Defamation League popisuje Robertse jako antisemitského :

Paul Craig Roberts [je] antisemitský syndikovaný publicista... Od roku 2007 se Robertsovy sloupky stále více zaměřují na kritiku Izraele a Židů a často vyvolávají antisemitské kachny, díky čemuž jsou oblíbené u okrajových publikací jak na levici, tak i na právo. Stejně jako mnoho jiných současných antisemitů, Roberts rámuje svůj antisemitismus jako kritiku Izraele a příznivců země. Jeho publikované názory však jdou daleko za jakoukoli kritiku izraelské politiky, pravidelně obviňuje izraelskou nebo židovskou kontrolu nad americkou vládou a médii a přirovnává Izrael k nacistickému režimu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Craig_Roberts

3 0
možnosti

Jistě, to jsou známá fakta. Jenomže už od začátku padesátých let komunistické Československo obrátilo a začalo podporovat nepřátele Izraele. To jsou rovněž známé skutečnosti.

Tak například

Husák vítal palestinské teroristy na Hradě jen měsíc před revolucí - CNN Prima NEWS (iprima.cz)

9 0
možnosti

P66e32t23r 80N94e95d93v45ě74d

8. 12. 2023 15:28

To je ale zajímavé převyprávění slov té komoušky.

Já v té drbně čtu něco zásadně jiného, než z čeho Konečnou obviňujete.

5 8
možnosti

Já taky. Nejspíš četl pan autor úplně jiný rozhovor.

5 3
možnosti

Opět jste mě přinutil k úžasu nad vašimi myšlenkovými pochody. Předběhl mě pan Typner v komentáři. Ale myslet si, že zastavením dodávek zbraní do oblasti se stane Izrael, země s jednou z nejmodernějších armád zcela bezbranná před krtky s kalašnikovy a mačetami z pidipásma za plotem, to jste stoupnul o další level

6 6
možnosti

Kdybyste nebyl fanatický nenávistník, au uměl číst, tak zastavení dodávek zbraní požaduje soudružka Konečná, nikoliv já. Je to od ní mimořádně hloupé. Jistě, Izrael je velmi silný a umí si toho hodně vyrobit sám. A co se týče islamistů, oni by si ty zbraně sehnali stejně, třeba z Íránu. Takže takový zákaz je už z tohoto hlediska nesmyslný.

Blog je hlavně o tom, že soudružka Konečná podporuje islamistické teroristy. Ale, to je nad Vaše chápání.

11 0
možnosti

Ono totiž bez zbrojních dodávek by nastal konec Židovského státu. Viděli jsme, co nedávno dokázali teroristé z Hamásu a skutečnost, že by byli Židé bezbranní, by akorát způsobila nový holocaust

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=810033

Cože to prosím Izrael kromě stíhaček dováží?

Tanky sotva, to mají vlastní řadu Merkav, která se řadí k jedněm z nejlepších na světě. Útočné pušky? To asi ne, tam mají Galil a Tavor. Kulomety? Tam mají svou řadu Negev....mimo jiné. A tak bych mohl pokračovat.

Napsat, že kdyby (on ten návrh stejně neprojde) prošel návrh Konečné, že by bez zbrojních dodávek nastal konec Židovského státu...to je absolutní podcenění výzbroje IDF a izraelského zbrojního průmyslu.

Mimochodem, Izrael dlouhodobě dává do své obrany něco kolem 4,3% svého HDP, takže ročně plus mínus 23 mld. dolarů a rozhodně to nejde všechno na import zbraní.

Izrael je totiž narozdíl od například ČR (či níže zmiňované Ukrajiny) co se týká produkce zbraní celkem dostatečný....což je logické.

Každopádně budu rád, když mi připomenete, jakouže to výzbroj (kromě stíhaček) Izrael importuje a nemá k ní vlastní variantu.

8 0
možnosti

no pokud by platilo pro všechny, tak bych to neviděl tak zle. Představte si, že nepřátelé Izraele by nedostali žádnou zbraň a žádné náboje a taky žádná bojová vozidla. Musely by se vrátit k vlastní výrobě. Pak by se určitě válčilo jinak.

1 0
možnosti

Nehledal Hamás výzbroj u Putina?

1 0
možnosti

Soudružka Konečná je mimo realitu už docela dlouho. Pravdou je, že každý slušný člověk by se za KSČM jakožto pohrobka KSČ styděl kandidovat. To je už samo o sobě otázka obyčejné slušnosti. Kandidovat za stranu, která zde zničila desítky tisíc životů může jen člověk, jehož morálka je takřka nulová.

A ono se to projevuje i na kandidátech komunistického uskupení STAČILO!

Požádal jsem strýčka Gůgla o veřejně dostupné informace a zaujal mě zejména kandidát Skalický. Ano, je to ten komik, který se nechal slyšet, že volby v demokratických zemích probíhají dle počítačových algoritmů. Jinými slovy asi tak, že výsledky voleb jsou dopředu jasné a co víc, dokonce i procentuální zisky jednotlivých stran. Přesto přese všechno tenhle pán zkouší, dostat se ke korytu v EU parlamentu. A to právě přes komunistickou stranu.

Paradoxní je, že to není jeho první kandidátka a jakožto správný lovec koryt již byl na kandidátce ODS, ODA, ZaPrahu (či za nějaké podobné uskupení), ANO a nyní tedy KSČM. :-)

No, co si asi tak myslet o takovém člověku? O člověku, který mění své trvalé bydliště jak jiný trenýrky. A to jen proto, aby šance na nějaké to teplé křeslo byla vyšší.

O tom, že se přes spolustraníky skutečně k nějaké teplé sedačce dostal nespekuluji. Stačí jeho poslední angažmá u koryta, jako náměstek primátora města Děčína, z kterého však byl díky své naprosté neschopnosti poměrně rychle odejit.

Tak i takové tvory má soudružka Konečná na kandidátce. A tohle chce vážně zastupovat naše občany?

To se omlouvám, ale Jů a Hele by pro mě byli mnohem lepší kandidáti. A když na to přijde, tak než Skalického, tak raději lotra Mufa. Ten sice nemá ruce, ale alespoň zlobí už tak nějak pro zábavu. Kandidáti za STAČILO! chtějí škodit a zlobit zejména a jen pro své finanční zájmy.

16 2
možnosti

Pane Nikl, děkuji vám za mínus. Je to jasným důkazem, že jsem příspěvek napsal zcela správně, bez argumentačního failu a nemožností, jakkoli ho rozporovat. A pro vás si dovolím nějaké počtení ...

https://www.idnes.cz/usti/zpravy/decin-namestek-skalicky-volby-prezident-vysledky-software-srovnani.A230130_151102_usti-zpravy_grr

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/overovna-volby-nesmysly-zpochybnovani-vysledku_2302020645_pik

https://www.lidovky.cz/byznys/ropakem-roku-je-sef-vodnich-cest-skalicky-antiekologickou-cenu-dostal-i-poslanec-foldyna.A190426_113014_ln_domov_ele

https://zpravy.aktualne.cz/regiony/praha/sibr-od-vody-muz-ktery-stoji-za-padem-koalice-na-praze-5/r~f3d14b6453c311e5b605002590604f2e/

A tady máte životopis, abyste si ujasnil, co je onen člověk zač

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Skalick%C3%BD_(mana%C5%BEer)

TOHLE OPRAVDU NECHCETE ABY VÁS ZASTUPOVALO. A TO NA JAKÉKOLI ÚROVNI. Upřímně. Od takového člověka bych ani nechtěl, aby mi vynesl koš s odpadky.

Tak se mějte pane Nikl krásně a snad zase někdy u vašich úsměvných příspěvků na shledanou. :-)

11 0
možnosti

J84o14s30e91f 60N53i98k26l

8. 12. 2023 11:46

Kdo si pozorně přečte rozhovor s Kateřinou Konečnou, na který odkazujete, těžko tam najde slova podpory pro fanatické islamistické teroristy.

5 8
možnosti
Foto

KK má stejnou argumentaci, jako nedodávat zbraně Ukrajině. To je jinými slovy: vzdejte se a porobte se. Že to Nikl nechápe, není nic mimořádného.

14 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz