Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pane autore,

pokud nejste schopen pojmout problém komplexně, a tudíž pak ani reagovat rozumně a slušně na příspěvky diskutérů, kteří toho schopni jsou, pak by bylo dobré, abyste se nepouštěl do úvah, které komplexní rozbor a hledání souvislostí nejen nabízejí, ale přímo jej vyžadují.

Nemáte na to, abyste věcně argumentoval, a proto druhým místo relevantních argumentů podsouváte něco, co je zcela mimo realitu a rodí se pouze ve Vaší černobílé (eufemisticky vyjádřeno) mysli.

A klidně mě smažte, jak to, Vy demokrate, běžně děláte, když se Vám příspěvek, ač slušně podaný, nehodí do krámu nebo ho prostě nejste schopen při Vašem tunelovém vidění vůbec pochopit.

P.S. Na Vaše blogy ani reakce v jinych diskusích už nehodlám vůbec reagovat, je to hluboce pod moji úroveň.

2 4
možnosti

Tak nereagujte! Stejně nedokážete věcně argumentovat! A všechny myslící jen urážíte! Má to tedy smysl? Nemá!

1 1
možnosti
Foto

Trestat??? A jak ? Odnětím svobody? Nebo se vrátit k praxi padesátých let? Řešením je ignorování. Může jít o provokatéry či exhibicionisty a ti touží po takové reakci. Nebo jde o pouhé primitivy, kteří připisují studentům názory jen proto, že patří k mladé generaci, která podobné názory zastává. Možná jim i závidí, že mají schopnost studovat, na co by oni svou inteligencí nestačili.

1 7
možnosti

Žádný provokatér či exhibicionista netouží po "mastné" pokutě třeba ve výši 100 tisíc. Stačilo by pár takových příkladů a oni by si to rozmysleli.

5 0
možnosti

Souhlas. Nevím, proč tady někdo dává do souvislosti vulgární výroky starosty Novotného. Ne, že by se mi jeho vystupování líbilo, ale srovnávat to s nenávistnými výlevy k tragédii na FF je nesmysl. To bychom do toho mohli rovnou zahrnout i nenávistné vystupování Babiše v Poslanecké sněmovně vůči vládnoucí koalici.

5 1
možnosti
DR

Není. Pokud někdo napíše elaborát na téma nenávistné výlevy, tak se vším všudy a ne jenom k tomu co se mu hodí.

Pak je to totiž, jak píše pan Chmelík, pouze pokrytecký výkřik, který má naprosto nulovou hodnotu.

2 4
možnosti
Foto

Zdá se, že hovadismus některých našich spoluobčanů dosahuje nových hladin.

Pomohlo by, pokud by byly jejich identity zveřejňovány. A jako trest nikoli peníze, ale sociální práce s nemocnými, nemohoucími apod. Třeby jim něcoi docvakne.

6 0
možnosti
MV

Přesně tohle se mi potrestání podobných jeví také. Služby v LDN, stacionárich, léčebnách psychicky nemocných, atd. Snad v takovém prostředí pochopí, co je život a jak je potřebné pomáhat, ne škodit.

Zdravím, Tome

P.S. ty peněžitý tresty bych ale nevylučoval. Ale tresty, je pouhé poškrábání.

1 0
možnosti
JZ

Jedná se o to, že ti, co se tady ohání bojem proti nenávisti a vytahují Novotného nikdy konkrétně neodsoudili rusácké válečné zločiny a vraždění civilistů na Ukrajině, jako třeba Chmelík, Kameník a další. Jsou to neupřímní pokrytci.

5 3
možnosti
KK

Malý dotaz. Jak můžete vědět, že konkrétně já jsem nikdy neodsoudil ruské válečné zločiny? Já to fakt nechápu, jak jste na to přišel.

3 3
možnosti
JZ

Hloupé a primitivní argumenty druhé strany. To je jako když někdo napíše o nacistické nenávisti a bude mu vytýkáno, proč také nenapsal o komunistických zločinech.

1 0
možnosti
JZ

Taktika těch, co poukazují na Novotného je průhledná, pouze odvést pozornost od nenávisti šířené proruskými dezoláty, která jednoznačně dominuje.

5 0
možnosti
Foto

Nevážený pan dezoláte.... (Smazáno)...

4 4
možnosti
PC

Ano, nenávistné výlevy jakéhokoli druhu jsou vždy špatně. Ale jak už tu někdo napsal, pak nelze jinak než měřit všem stejným metrem. V opačném případě je to čiré pokrytectví.

Zeptam se tedy: Jak je možné, když někdo níže upozorňuje na dlouhodobé nepřípustné agresivní výlevy p. Novotného, že Vy, pane autore, který ve svém blogu tak zaníceně nenávistné projevy odsuzujete (s čímž souhlasím), ale vzápětí na to dáte minus diskutujícímu, který upozorňuje na totéž u jiného člověka? Neboli u jedněch jsou nenávistné výlevy v pořádku, zatímco ty druhé za ně budeme pranýřovat? Jaký má tedy smysl Váš blog?

12 5
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, prozradím Vám tajemství. Tento článek je o střelbě na FFUK, nikoliv o p. Novotném. Pokud si myslíte, že je to téma zajímavé, proč o něm tedy něco nenapíšete? A víte že v Americe také bijí černochy?

16 12
možnosti
EH

Vždycky se najde někdo, kdo se raduje z cizího neštěstí.

Kolik tu bylo radosti, když onemocněl Zeman a těšili se na státní pohřeb?

Kolik lidí schvaluje teroristické činy v Rusku?

Když trestání nenávistných výlevů, tak všude a nejenom tam, kde se mi to politicky a morálně hodí.

6 7
možnosti
PJ

jaké teroristické činy v Rusku?

8 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz