Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Nevím s čím příznivci Babiše polemizují. ÚS Slovenské republiky nekonstatoval, že Babiš byl agentem StB, jak se tím ohání jeden jeho místní obhájce , ale odmítl Babišův protest proti jeho registraci jako agenta StB.

Ergo kladívko, Babiš je nadále registrován jako agent a tudíž podle práva jím byl. Nevím s kým se chce do konce života ještě soudit.

16 1
možnosti
OU
JN

J31o10s70e68f 20N72i21k95l

8. 2. 2024 10:49

Toto je dávno vyčpělá záležitost. Daleko "výživnější" je prohlášení Piráta Michálka v ČT o financování volební kampaně STANEM...

2 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
JZ

Petře Nedvěde a další. Měli byste mít pochopení pro ty, kteří ještě nedorostli poznání, že Andrej Babiš je takový Mirek Dušín a hnutí ANO, to jsou takové naše Rychlé šípy. Ne každý je tak osvícený, jako vy.

21 2
možnosti
JZ

Přátelé, vy to špatně chápete, musíte to vnímat správně politicky. Pokud soud Babiše odsoudí, je to vrchol demokracie, pokud uzná, že byl agentem StB, tak je to kampáááň a účelovka. To je přece jasné, ne.

8 3
možnosti
JZ

oprava, zmýlil jsem se. Pokud soud Babiše osvobodí, je to samozřejmě vrchol demokracie.

9 1
možnosti
PP

Demokracie je také to, že menšina by měla respektovat přání většiny. A většina Čechů prý chce do vlády Babiše, tak můžeme plakat, ale je potřeba se s tím smířit a ne pořád házet bláto, není to dobrá reprezentace státu.

V médiích se píše o špatné ekonomické gramotnosti Čechů. Chápe vůbec většina Čechů ekonomické aktivity Babiše? Nebo jen vidí "výstupy" a závidí...

Já třeba nechápu, proč by někdo nemohl založit s.r.o. třeba kvůli dotaci, jak se stále opakuje o Babišovi v médiích. Který zákon to zakazuje? S.r.o. se přece zakládají každý den, dokonce "účelově" na 1 akci 1 s.r.o.. Včera jsem byl v lese, proč by někdo nemohl založit "účelovou s.r.o." na čerpání dotace na obnovu lesa, aby jasně a účetně odlišil osobní majetek a dotaci?

Nechte Babiše "žít"... a nezáviďte...

3 9
možnosti
Foto

Je vidět, že to vidíte správně třídně a politicky! Tak je to správné, tak to má být!

7 2
možnosti

Už jste si koupil od Černochový tričko?

4 6
možnosti
JZ

A už máte koblihy?

11 3
možnosti
MV

neni treba vypisovat vse o cinnostech AB

vzpomnel jsem si vcera pri zpravach stare dobre pravdive ceske prislovi o varici vode

10 0
možnosti
Foto

J88i66r17i 80C65i90z

8. 2. 2024 4:40

Kategorie operativnich spisu StB "duvernik, kandidat tajne spoluprace, kandidat agenta ci kandidat informatora" nejsou na zaklade nalezu Ustavniho soudu sp.zn. Pl US 1/92, kategoriemi VEDOME spoluprace ve smyslu zak.c.451/1991 Sb. (tzv. lustracni zakon). Citace z Archivu StB. To samozrejme spinava banda kadrovaku z NF a jejich nohsledu nezna, protoze vymyslet si svoje slizske podlosti je jejich napln zivota

5 15
možnosti
LV

Přečetl jste víc než první odstavec?

6 2
možnosti
Foto

Karma, schválně, jestli se pro tento článek najde místo na titulce. Ale asi ne, tam jsou jiní borci, Nožička, Lněnička, Merta.....

6 3
možnosti
JN

Tak až na to, že zrovna pan Ziegler byl na té titulce naposledy včera.

Ale to by holt nebyla naše Maria Zacharjandová...

3 8
možnosti
OU
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,35
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz