Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P89e97t22r 38N76e13d28v38ě74d

16. 2. 2024 14:19

Sdělení " mám radost" je hýkání? Proč si jen musíte pořád pomáhat takovými výmysly....hýkání, klaněli se, hysterický...Nevypovídá to spíš o Vašich pocitech?

Babiše napráskal jiný, zhrzený politik, bez důkazů, či relevantních důkazů. Tedy ho křivě obvinil, ne? Zatím ještě nevíme, možná bude politický tlak na třetí pokus. I když premiér Fiala už asi ztratil naději, když se nechal slyšet, že Babiše musí porážet ve volbách, protože na soudy se nemůže spolehnout...

2 0
možnosti
PK

Vám ten AB leží v žaludku.....používáte výrazivo typu "hýká blahem". Vy se patrně zalykáte vzteky, že to opět "nedopadlo dle Vašich představ". Politické už je to dávno....už jen tím, jak se to vždy vytáhne před volbama

13 4
možnosti
OU
LJ

Mi v tom rozsudku chybí věta, že má být Babišovi opětovně vyplacena částka 50 milionů Kč, kterou z nejasných důvodů vrátil. Možná o ni požádá dodatečně, tento rozsudek bude dobrým argumentem.

3 0
možnosti

Dík za vynikající shrnutí!

Přesto každý myslící Čech ví, jak to bylo, jen ty naše soudy to neumí prokázat! Andrej je pro naši liberální demokracii, občanské svobody a právní stát velmi nebezpečný!

Protože demokracii nazývá totalitou, odmítá demokratickou dělbu moci a tvrdí, že naše soudnictví je poplatné politikům. Nesmysl! To by tak mohlo u nás platit, pokud bychom si zvolili jeho ANO do čela státu!

10 11
možnosti
DR

A k těm myslitelům, kteří by těm zatraceným soudcům ukázali jak se má soudit, zcela nepochybně patříte i vy, že.

13 8
možnosti
LC

Jasně, že není konec. Vždyť nás čekaji jen letos dvoje volby a hlavně příští rok volby do PS. Čapí hnízdo má pořád volební potenciál. O čem by asi tak strany pětikoalice jinak vedly kampaň. Daně zvyšovat nebudeme, daň z nemovitosti je nemorální, na důchody sahat nebudeme, kdo by tohle asi polknul podruhé. Takže Čapák a Babiš.

17 10
možnosti
DR

Mě teď na hlavní straně IDnes dostalo toto: "Podle Fialy je Babišova rétorika pouze výrazem zoufalství z toho, jak schopně aktuální vláda zemi vede."

Vůbec se nedivím, že diskutující se v tamní diskuzi moc dobře baví.

19 4
možnosti
Foto

Pokud se kauza týká nějakého politika, tak je přirozeně politickou z podstaty.

9 0
možnosti
PK

Kdyby Babiš nešel do vrcholové politiky tak o žádném Čapákovi bychom nevěděli. Takových (polo) podvodů muselo být. Babiš samozřejmě není žádný klaďas, kdyby na jeho místě byl třeba Baťa tak má ANO ne 35 ale 55% ...

5 0
možnosti
RK

Nevěděl, dokud by německý finanční úřad neupozornil na daňový únik za fiktivní reklamu.

7 5
možnosti
Foto

I kdyby byly Babišovy finanční transakce zcela čisté, pro mne zůstane podvodníkem nejhrubšího zrna. Zfalšovaný podpis je špinavost, která by ho v jiné zemi (nemám na mysli oligarchii ruského typu) možná diskvalifikovala, a neměl by na žádnou vyšší funkci naději. V naší trubkodemokracii je ubližovaným hrdinou, který využije každé příležitosti si zafňukat.

19 3
možnosti
Foto

Z mínusů soudím na tolerancí gaunerství, možná i obdiv.

10 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz