Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Proč také nepláčete pro Gonzalo Liru

0 1
možnosti
JZ

A to je co za nulu?

0 0
možnosti
Foto

Karma. Je to pravdivé i když smutné konstatování skutečnosti. Jsou tam stejné poměry jako ve Stalinově říši před druhou světovou válkou a stejné jako tamtéž (nebo i u nás) v padesátých letech. Nikdo si nemůže být jistý vlastním životem.

Hlubinný problém spočívá v úplně jiné koncepci svědomí, svobodného rozhodování a odpovědnosti za ně. Jedinec je zproštěn vlastní zodpovědnosti, když mu něco přikáže vrchnost. I kdyby to bylo násilí a vražda. Příkaz vrchnosti je "svatý"; je nad svědomí a nad každý zákon. Takzvaný "mužik" absolutně nic neznamená: ani ten, kdo na rozkaz vrchnosti vraždí, ani ten, kdo je obětí.

11 0
možnosti
KB

Skutečným vrahem Navalného je stalinistické zločinecké Rusko

Je ještě někdo téhož názoru? Mimo Marečka a Hustolesa?

4 0
možnosti
JV

Jak je možné, že Vytiskův NEETICKÝ PŘÍSPĚVEK TADY NADÁLE PŘETRVÁVÁ?!!! Znamená to snad, že moskevští hráči zde mohou takto ohavným způsobem přispívat?

0 0
možnosti
Foto

To je tím, že redakce toto přehlíží. Ona má starost spíše o to, abyste komunistu nenazval komunistou. To by bylo smazáno okamžitě.

1 0
možnosti
DR

"Západ by se měl konečně probrat z nečinnosti a vystoupit razantně proti Rusku."

No dobře a co tedy navrhujete? Poněvadž ty už ohraté fráze o zločinnosti ruského režimu jsou sice krásné a pravdivé, ale už jsme je každý slyšely tak nejmíň miliónkrát.

0 0
možnosti

Například už by Západ mohl konečně pochopit, že nestačí Ukrajině pomáhat jen z vlastních armádních rezerv, ale je nutno začít pořádně zbrojit. To je jediné, co na Putina platí. A politici Spojených států by měli přestat využívat finanční a vojenskou pomoc Ukrajině k vydírání a vnitropolitickým cílům. To by pro začátek stačilo.

10 0
možnosti
Foto

Ruská propaganda připravovala své občany na anexi Krymu a na speciální vpád na Ukrajinu mnoho let. Připravovala I okolní svět, v němž Putin získal a získává své slouhy. Smrt Navalného nemá jen domácí viníky. Ti, jejichž podporu si Putin získal, jsou spolupachateli.

8 0
možnosti
Foto

Hele Vytisko (a zatím plusující Telaříku) - co takhle zdroj, pokud se nestydíš ̈?

7 0
možnosti
PV

Toto jsou boha puste lzi.Navalny mel rakovinu slinivky v pokrocilem stadiu i kdyz vezeni na zdravi neprida tak bohuzel umrel na nevylecitelnou nemoc.

1 25
možnosti
JZ

První kremelský kolaborant dorazil. S nesmyslem, který ani nepřekvapuje.

23 1
možnosti
Foto

Jak je obvykle místní prokremelští dezoláti zatím zase mlčí. Neví, co napsat. Jakmile jim opět otrne, rozjedou svoji dezolátní mašinérii. Vám karma.

19 0
možnosti
Foto

Ten novej ukrajinskej generál nám zavelel ke strategickému vítěznému ústupu.

0 4
možnosti
IK

Co k putinovi ještě říct. Nemocný, velikášský, zakomplexovaný ješita, který zřejmě těžce nese, že nebyl pozvaný na rozdíl od Selenského na konferenci v Mnichově, kde se sešla světová politická elita k diskutování mezinárodní bezpečnostní situace nebo který z čirého pokušení nařídil smrt politického oponenta pro názor, hlásícího se k hodnotám svobody, tolerance, liberalismu, boje proti korupci a násilí.

Pravda a láska v Rusku opět nevítězí a čin má za cíl zastrašení těch, kteří si dovolí veřejně vyslovit názor, příznivci opozice víc riskují zatčení a způsobuje bezmoc těch, kteří Navalného ctili.

Ukazuje se, že Rusko je na cestě ke stalinismu.

Stoltenberg, šéf NATO, se vyjádřil, že Rusko musí zodpovědět vážné otázky, v Berlíně se např. konaly protesty před ruskou ambasádou. Putin zasluhuje opovržení.

12 0
možnosti
Foto

Pro rozhodující mocenské funkce by měl platit zákon 180. Jsi menší než stoosmdesát centimetrů? Nemáš základní předpoklad pro funkci. Jak píšete "ti nemocní, zakomplexovaní ješité" jsou světu skutečně nebezpeční a v naprosté většině jsou malého vzrůstu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz