DR

A proč? Naopak, velmi pobavil. Je vidět, že pan Ziegler má holt od jisté doby prostě pro ty šutry na podstavcích velkou slabost.

Foto

Na našem městském sportovním areálu lemují hlavní vstup dvě sochy - rudoarmějce se samopalem a husity s okovaným cepem. . Sovětský voják pomohl nastolit novou dobu temna a husité byli zločinci. Ani jedna si nezaslouží přežít současné obrození, ale osvícený buditel se zatím neobjevil.

PJ

vaše myšlenkové pochody jsou opravdu zvláštní, o rusech se raději bavit nebudu, ale husité? Ono totiž všichni revolucionáři už principu byli zločinci, pokud uspěli stali se i hrdiny, třeba jako komusnisté :). Opravdu mě u vás mrzí, že vždy napíšete jen to A nebo B, ale nikdy AB .

JL

Ruda nebo sovetska armada? Povazuju to za hru se slovicky.

Mam vsak problem s pojmy "osvobozeni"-"osvoboditelka". Nemohla ta armada a jeji vojaci prinest to co sami nemeli! Svoboda v Rusku existovala jen od unorove revoluce po Leninuv puc v listopadu 1917. Tedy za vlady Kerenskeho, ktery zvitezil ve svobodnych volbach. Na dlouhou dobu, v Rusku poslednich.

OF
Foto

Komunisté ty volby nevyhráli a do většiny jim chybělo pár desítek hlasů. Kdyby se ostatní poslanci proti nim spojili, nic by neprosadili.

JZ

bolševismus si český národ vybral sám, ne že ho k tomu někdo donutil. Byl prostě po té hrdinské smrti vůdce bezprizorný a potřeboval tatíčka. Svádět něco na cizí mocnosti je infantilní

JG

J23i83ř67í 20G75r55o64h

8. 3. 2024 19:52

Kdyz nas podle Zieglera okupovala ruda armada, tak potom musela byt okupantem i americka a rumunska armada.

PB

Vy tu hloupost hrajete, je to anketa, nebo v tom žijete oficiálně a potom jestli dobrovolně a co na to říká partner/ka?

  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz