Foto

To je zajímavě položená otázka. Uvidíme jestli se ti správní vlastenci ozvou aspoň tady a odsoudí vměšování do našich záležitostí. Na to jsem fakt zvědav.

PV

P24a29v75e30l 74V69é51b52r

13. 3. 2024 16:19

Myslím, že tady zvědavosti netřeba. Výsledek (taktní mlčení tzv. vlastenců) je znám předem.

MK

Jestli zešíleli, nevím, vožralí tam asi budou trvale. Tahle komedie je stejně určena pro jejich vlastní obyvatelstvo, my se tomu můžeme tak zasmát.

JK

J80a60n 77K80l26á73s34e23k

13. 3. 2024 19:12

Ronald Reagan dobře věděl, proč tu zemi nazval Říší zla.

VR

Je smutnou skutečností, že velké množství členů jeho republikánské strany už to dnes tak necítí!

Nejde jen o Tomio Okamuru a Jindřicha Raichla, ale i o další politiky a strany, které požadují o Ukrajincích, aby se vzdali do rukou Putina. Jde také o Roberta Fica a Viktora Orbána a další!

Chybou bylo, že Evropa mlčela k anexi Krymu, jako mlčela k anexi Sudet, protože Putin si to vysvětlil, že ho nikdo nezastaví, a že nemusí znát svoje hranice, jak řekl Medvěděv.

Je nevyšší čas zastavit Putina a spořádaně ho zahnat na jeho teritorium! Nezastavíme-li ho, máme ho během několika let v Praze s jeho tanky. On prostě jezdí na návštěvu v tancích!

A všichni, kteří spěchají na uzavření míru s Ukrajinou za současných podmínek a na její vzdání se Putinovi, nemají s vlastenectvím nic společného! A že jich u nás je, co stále slouží ruskému agresivnímu imperialismu!

DR

Putin už jezdí i v tanku? Já ho zatím viděl pouze v náklaďáku a v ponorce.

Jinak ale opravdu geniální gaučová úvaha. Teď ještě vymyslet jak ho na to jeho teritorium zahnat, že. A dokonce ještě navíc spořádaně.

Foto

Byla by to komedie, kdyby Putin bohužel nebyl schopen vysílat své agenty-zabijáky s Novičokem a výbušninami i do civilizované Evropy....

Za blog velká karma

Foto

Rusko je opravdu bizár, a tady místy také. Vám karma, Jene.

JZ

Tak je pravda, že jim nemůžeme zabránit, aby u sebe odsuzovali koho chtějí. Na těch "odsouzených" pak je, aby se Rusku vyhýbali jako čert kříži, dokud tam bude vládnout Putin a jeho klika.

JU

J66o76s37e43f 45U62l15m74a98n

14. 3. 2024 10:20

"Je ovšem pozoruhodné, že k tomuto nehoráznému útoku na nezávislost České republiky zatím mlčí Tomio Okamura s jeho SPD, Jindřich Rajchl s PRO a podobní takoví „flastenci“" - ano, to je důkaz, že to ve skutečnosti nejsou žádní vlastenci, ale latentní proruští kolaboranti, kteří by nám vrazili kudlu do zad při nejbližší příležitosti. Obecně platí, že člověka, který se přetvařuje, vždcky nakonec na něčem dostanete (pokud tedy má dostatečnou možnost se projevit), protože časem vznikne logický paradox. U dezolátů je to jednodušší, protože oni ty paradoxy doslova chrlí.

JV

J10i40ř31í 41V45o72l38n15ý

14. 3. 2024 12:18

K čemu se vyjádří nebo nevyjádří vlastenecké a mírové síly, tak o tom naštěstí nerozhoduje Josef Ulman. Probruselští kolaboranti a váleční štváči mohou akorát opakovat vládní válečnou propagandu a šoupat nohama.

JB

svého času jsem si pohrával s myšlenkou jet do Ruska najít hrob mého prastrýce. to bych asi skončil na Vorkutě

  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,35
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz