JZ

Tak Putin už lhal o tom, že za útok mohou Ukrajinci. Pozoruhodné, že tyto nehoráznosti Jurčákovi a spol. zřejmě nevadí.

Foto

Proč by mu vadily, Jane? Kdyby si je nevymyslel Putin, vymyslel by si je Jurčák.

MB

Tak si to poslechněte.

https://www.youtube.com/watch?v=ptpmEDoJiB4

Plky na začátku můžete přeskočit, to hlavní zazní od času 2:00 (Teroristy jsme pochytali, utíkali na Ukrajinu, bylo tam pro ně z ukrajinské strany připravené okno pro přechod hranice.)

Ještě by nám měl Vovka vysvětlit, jaké okno bylo pro utíkající teroristy připraveno z russké strany hranice...

Zbytek jsou zase plky.

JK

Ukrajině pomáhá jakýkoliv odpor prostých Rusů proti Putinovi a takovou akcí by si rozhodně nepomohli. Okamžité obvinění ze strany Putinovců jasně ukazuje proč.

Ať už hrůzný čin udělal kdokoliv, putinův režim má důvod ještě více utáhnout šrouby. Muže obvinit, zatknout a věznit kohokoliv a přiznání se při praktikách FSB jistě taky dočkáme. V režimu, kde i prázdný list papíru je důvod k zatčení, je další perzekuce defacto uvězněním veškeré lidskosti a morálky.

To je ten svět, ke kterému nás táhnou naše "bezpečnostní hrozby", jejich přisluhovači a slepí vykonavači jejich vůle.

Obávám se, že se skutečnou pravdu nikdy nedozvíme. Ale že se Rusko bude snažit hodit to na Ukrajinu, je nabíledni. Hrozná doba.

PL

P56e83t34r 75L56o59r54e24n97c

23. 3. 2024 17:48

Alexandr Litviněnko, bývalý agent ruské tajné služby FSB:

V knize "FSB vyhazuje Rusko do povětří" (ФСБ взрывает Россию) uvedl, že teroristické útoky na obytné domy v Moskvě a Volgodoňsku v r. 1999 byly připraveny a provedeny agenty FSB s úmyslem svést odpovědnost na Čečeny a získat tak záminku k obnovení čečenské války.

Krátce na to byl otráven poloniem.

Foto

Od začátku ruského přepadení Ukrajiny je do očí bijící, že Putin opisuje od Hitlera jako přes kopírák. No a teď se dostal k "požáru Reichstagu"

Karma

Hitler v zájmu zachování míru v Evropě požadoval české Sudety, než se rozhodnul ovládnout celý svět. Evropa ke zcizení Sudet mlčela, proto šel dál.

Putin v zájmu zachování míru v Evropě zcizil Krym a východní část Ukrajiny. Evropa mlčela, pro Miloše Zemana to byla hotová věc, a tak Putin obsadil Ukrajinu. Pokud by ji porazil, šel by samozřejmě dál! Udivuje mne, jak mnohým lidem nevadí, že by sloužili ruskému agresivnímu imperialismu, zejména komunisti a Tomio Okamura!

Foto

Karma. Čím dále, tím více mi to připomíná požár Reichstagu.

PK

Mě spíše Polský "útok" na vysílač v Gliwicích.

Ale souhlasím. S Rejchstagem se to také dá srovnat. Jen tam tuším nikdo neumřel. V Gliwicích vlastně také ne, ale tam učitel putina alespoň dostal nápad, navléci do Polských uniforem, alespoň mrtvé vězně.

To mne napadlo při první zprávě o útoku, že v tom mají prsty ruské tajné služby FSB. Cui bono? Ruské! Budou falešně prohlašovat, že je to díly Ukrajinců. Terorista volá chyťte teroristy!

Foto

Mně taky, ostatně nenapadá Vás při tom pane kolego, požár Reichstagu?

JZ

Požádám o vyjádření samotné Rusy.

Foto

Souhlasím, že Rusům se věřit nedá. Ono se totiž v politice nedá věřit nikomu.

  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz