Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Jedná se vesměs opravdu o cizince. Co je nutí? Jejich vlastní mafie většinou. Neměli jinou šanci jak u nás dostat pracovní povolení a vízum než právě přes agentury. U nás je to tiše přehlíženo protože se to mnohým zaměstnavatelům prostě hodí.

Škodovka jen vytřídila ty kteří se jí hodili. Ta je vůbec specifický případ, zaprvé má německé majitele, takže si nemůže dovolit porušovat německé pracovní zákony, za druhé a to hlavně nepotřebuje nekvalifikované "manuály" kteří jsou vesměs z agentur.

1 0
možnosti
Foto

Musíme si přiznat, že existují lidé, kteří chtějí, aby se o ně někdo postaral ve všem a nemuseli nic řešit. Takže se nechají najmout pod agenturou a jdou "bouchat" na linku. Stačí jim, že přijde výplata a nemusí moc přemýšlet.

1 0
možnosti
RJ

To nepochybně existují, jenže ti většinou nikam "bouchat" nejdou a sedí doma na dávkách. Ty agentury jsou opravdu v drtivé většině o cizincích.

2 0
možnosti
Foto

O tom se nepřu, v tom máte zřejmě pravdu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz