Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čtenář

9. 11. 2007 17:00
Komunisté vládnou dál, ale privatizovaným majetkem

Měli nejvíce informací, kontaktů a tak slušně zorganizovali akciovky a ty pak z moci nejsilnějšího akcionáře sobě privatizovali. Těch příkladů je mnoho. Totéž se svazáckým majetkem. Soudruh Paroubek by mohl vyprávět, kolika lidem přihrál "malou domů", nejenom atrakce na Matějské pouti či restaurace.

0 0
možnosti

CHYREN

9. 11. 2007 16:48
jen škodolibé popíchnutí..

komunisti na to měli 40 let,ale tihle postkomunisti to dělají každý rok..;-D

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

9. 11. 2007 16:22
Neměli peníze?

Ale měli! Měli je stejně, jako jsme je museli tady všichni na ty opravy mít po ´89. Jenže ty peníze se projídaly v ještě zrůdnějším sociálním systému, než na který nadáváme teď. Všechno bylo zadarmo nebo za ceny "odpovídající platům", nikoli nákladům. V tak zplundrovaném hospodářství už beztak mzdám nízkým. Kdo si dnes vzpomene nebo kdo z těch mladých levicových pomatenců ví, že 1.200-1.500,- Kčs nebyla zas až tak výjimečná mzda (např. prodavačky v samoobsluhách, úřednice na poštách a drahách apod.)?

0 0
možnosti

Michal

9. 11. 2007 16:21
My nic, to komunisti

Jak dlouho budeme ještě naši neschopnost svádět na komunisty? Ti už jsou skoro dvacet let v tahu a tady už po jejich působení nemuselo bejt ani stopy. Chtělo by to ovšem vládu a poslance, kteří nejsou zloději a morálními zmetky, ale takové, kteří trochu rozumí ekonomice a vědí, o čem mluví. Takové štěstí nás ovšem nepotkalo. Apropos, kdo to jsou ti komunisti? Ti co tu žili? Ti co byli ve straně? Ti co tu vládli? Rusáci? Brežněv? Svazáčtí vedoucí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz