Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

debater

17. 2. 2010 13:16
Nenechte se vysmát,

......v každém případě těmto extremistům ubudou příznivci.....naopak, pro spoustu cucáků budou o to lákavější, protože budou mít cejch "těch zakázaných". Zákazy nic neřeší ať už to jsou DS nebo bolševici nebo někdo jinej. Není lepší mít tu bandu duševních a xenofobních kriplů pěkně ve spolku který známe a být připraveni vždy, kdy chtějí něco podniknout? Já myslím, že ano.

0 0
možnosti
I

ivabublan

17. 2. 2010 13:00
ti, ktere nazyvate "ctihodni v talarech" jsou

komousi.

Oni KSCM nezrusi, nebo zrusi, ale az po defenestraci.

0 0
možnosti
JN

honzajaka

17. 2. 2010 12:55
jediný

výsledek by bylo jen přejmenování strany nic jiného

0 0
možnosti
V

Veska

17. 2. 2010 12:58
Re: jediný

Pro spousta starých lidí by to byl problém;)

0 0
možnosti
SK

smycka

17. 2. 2010 12:54
Bude se opakovat rok 1948?

Pane Ziegler,Vy jste se probudil až teprve nyní?Co by jste tím chtěl dosáhnout?A nezdá se Vám,že střílíte úplně vedle.KSČ se měla zrušit hned po revoluci,ale bohužel vlády Klause a Havla toto nemohly udělat,jelikož jejich smlouva s KSČ taková byla ,o předání moci bez pronásledování.Já osobně se nedivím,jelikož když jsem slyšel,že Havel seděl v kriminálu a psal samizdaty které mu vycházely na západě a peníze mu šly v česku na konto,tak se nedivím,že vše takhle proběhlo,podraz na lidi.Ale slyšel jsem i jiný názor našich obyvatel a i ten je hodně pravdivý.Po válce byli lidé nastolicovaní na statkáře,fabrikanty a další podnikatele,kteří z dělníků dřeli kůži,neplatili jim mzdu,vyhazovali je bez příčiny i když věděli,že rodina těchto pracovníků žije na pokraji bídy.Když se podíváte kolem sebe dnes,je to to stejné,jak v roce 48.Nemůžeme se potom divit,že lidé povstanou a budou padat hlavy našich politiků,kteří to podporují a nic nedělají.Je to vše v lidech,ne v názvu režimu.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

17. 2. 2010 12:54
Nikdo nezakáže KSČM a ODS to tak vyhovuje.

Kým by pak strašila?Navíc koho pak by asi volili bývalí voliči KSČM?ODS,KDU ČSL... nebo ČSSD?

Další:á si však myslím, že takové akty jsou v pořádku a v každém případě těmto extremistům ubudou příznivci.

;-D;-D;-D Na to jste přišel jak?

Žádný zákaz politické strany nic nevyřeší a hlavně neodstraní to,na čem ta strana profituje.

Každý stát má své extrémisty,levici,pravici,rasisty  ....apod.Ne však zákaz,ale odstranění problémů na kterých profitují,to je co je nejvíce zlikviduje.Proč si myslíte,že DS má větší podporu v Mostě,Litvínově apod.?Právě pro nečinnost a neschopnost státu,který normálním lidem není schopen zajistit jejich práva.

0 0
možnosti
SK

smycka

17. 2. 2010 13:24
Re: Nikdo nezakáže KSČM a ODS to tak vyhovuje.

Správně definováno,odstranění problémů.na kterém politici nemají zájem.Jim se nejedná o to něco řešit pro lidi,oni řeší kde ,co a jak nejlépe rozkrást.Až v politických stranách nebudou nalezlí vesměs jenom prospěcháři a kde bude vládnout demokratická rozprava a kde se nebudou vylučovat ze strany lidé s jiným názorem a lidé podezřelí z korupce půjdou od válu,potom se vše změní.Panu Topolánkovi kdyby šlo opravdu o politiku a blaho země,již dávno by neseděli na svých postech Bémové,Richtrové,Blažkové,Langrové a u opozice by ze scény zmizeliTvrdíkové,Bursíci,Kalousci a  jiní prospěcháři.Dokud do politických stran budou vstupovat prospěcháři,nic v této republice nebude.Vše je v lidech ať stojí v ODS,ČSSD,KDU,TOP nebo kdekoliv jinde,oni se jen za název jen  schovávají[>-]

0 0
možnosti
JP

Já_Brtník

17. 2. 2010 12:51
KSČM tady nikdo nezakážem protože ji ODS potřebuje

Hned vysvětlím.

1.Komanči jsou vynikajícím ředidlem levicových hlasů. A vzhledem k jejich faktickému 0 koaličnímu potenciálu výborně utopí více než 1/3 levicových hlasů. Kdyby nebyli, a SocDem mohla klidně sestavit vládu s jejich nástupnickou partají, bohumínské usnesení  se zmiňuje pouze o komančích, tak jsme tady měli levicovou vládu o 111 poslancích mnohem častěji, než by se ODSákům líbilo. 

2. Komanči jsou výborným mobilizačním volebním strašákem. Vždy, když dojdou argumenty a sliby vynoří se , ejhle, hrozba komančů a ti líní otrávení voliči nakonec k volbám dorazí a obálky do uren vhodí.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

17. 2. 2010 12:54
Re: KSČM tady nikdo nezakážem protože ji ODS potřebuje

R^

0 0
možnosti
PS

suchan

17. 2. 2010 12:41
Ale Zieglere, vzpamatuj se

koho bych pak volil ? Mafiánskou ODS ? Ani náhodou.

0 0
možnosti
F

framy

17. 2. 2010 12:53
Re: Ale Zieglere, vzpamatuj se

třeba erotickou stranu a je to jenom jeho věc.

0 0
možnosti
AA

astrix

17. 2. 2010 12:38
Můžete nějak blíž rozvést

tvrzení, že po zákazu určitě extrémistům ubudou příznivci? Já si myslím, že, bohužel, tomu může být naopak. Podle mě si DS lepší reklamu, a zadarmo, nemohla přát. Zajímalo by mě proto vaše zdůvodnění.

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

17. 2. 2010 12:32
Něco plácne a nereaguje......

Ziegler chce jenom provokovat. Už neplatí "Nejsme jako oni", ale horší než všechno před tím. Lidi naštěstí mají rozum a pamatují si. Zato o Zieglerovi se to říct nedá. Jak vypadá naše společnost nyní ve svobodě a demokracii? Hnus!!

0 0
možnosti

peterudes

17. 2. 2010 12:45
Re: Něco plácne a nereaguje......

já to říkám pořád, nejvíc naštveš lidi, když nereaguješ na jejich připitomnělé příspěvky :-P

0 0
možnosti
MP

admiral666

17. 2. 2010 12:24
komuniste = svoboda

Zatimco naciste navrhuji vrazdeni nevinnych na zaklade faktoru, ktere tito neovlivni, komunismus je vize osvobozeni lidu ze spar korporaci a velkokapitalu. Svrzeni techto instituci neni zlocinem, ale osvobozeneckym bojem, navic korporace neni zivy clovek, jehoz zabiti by bylo nemoralni.

0 0
možnosti
MA

Quintus73

17. 2. 2010 12:29
Re: komuniste = svoboda

osvobozeni lidu? Tak kdo potom sedel ve vezenich? Zradni piloti a vojaci z Anglie, dustojníci z Ruska co se opovazili pochybovat o Svobodovi, velkostatkari s dvouma kravama ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz