Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Autor článku bude obhajovat ODS za každých okolností. Pokud jsou všichni tak křišťálově čistí, proč se schovávají za imunitu? Asi má ODS na vrchním soudu své lidi

7 4
možnosti
ZS

Jinak koukám jak si autor dává plusy sám sobě u názorů, které s ním souhlasí

4 3
možnosti
FB

Samozvaná lynčovací komanda nerozhodují ani o postech státních zástupců. To by musel skončit každý st. zástupce či vyšetřovatel, kterému hodí soud obžalobu na hlavu, a pak by skutečně nastoupily samozvané uliční výbory zdivočelé nenávistné lůzy. Stejně tak by se měli páni politici zdržet jakéhokoliv tlaku na orgány činné v trestním řízení a nechat si ty žvásty o policejních plukovnících potažmo o policejním státě a to zejména v případech, kdy byli dlouho dobu rezorty Ministerstva vnitra a Ministerstva spravedlnosti pod jejich politickou (stranickou) správou. Právě z tohoto důvodu bývá ve vyspělých státech oddělená moc legislativní, exekutiva a judikativa či justice.

10 0
možnosti
OK

vedle zakonodarne, vykonne, soudni moci ma stat jeste obzalovaci moc, na to se nesmi zapomenout - a poznamka k tomu, ze jedni jsou "politici" a druzi ne, KDO soudci a prokuratori pristrihnou kridla "politikum", ALE KDO pristrihne kridla soudcum a prokuratorum (hlavne netvrdte, ze "zakony":))

0 2
možnosti
MS

Řekl bych že hloupý je autor článku.Hmm?

:-)[>-]

9 4
možnosti
MP

István splnil roli užitečného idiota. Úkol svrhnout vládu splnil mna jedničku. Nyní je řada na ministru vnitra, aby ihned odvolal Istvániho a podal na něj žalobu za omezování svobody a kriminalizování politiky.

5 11
možnosti
IA

ne, spravedlnosti.

1 0
možnosti
OK

Istvan splnil zadani svrhnout v inscenovane komedii legitimni pravicovou vladu, duvod k odstoupeni nema, muze jeste zemanovi a spol. mnohokrat dobre poslouzit.

p.s. soudy se take mohou velice snadno zmenit v lyncovaci komando, obzvlaste jde-li o soudy, skladajici se z neodvolatelnych soudcu.viz dejiny.

4 9
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz