Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jako "ideolog" tyto články chápu - jste honorován za to, aby KSČM dostala méně hlasů. Ale pro mne je rozhodující, aby tento stát šel kupředu a snižoval zpoždění. A jak - že budeme volit knížete nebo premiérku? To co o zaostávání píšete je stará písnička - režim, který nemotivuje, budování v chudších zemích v čele se SSSR, obrovské zbrojní náklady Faktor času - medicína, elektronika. I když máte pravdu, jak vypadaly Budějice za totáče a modlily se, že se zahojí trochu s Temelínem. Toto vše je známé, ale důležitá je budoucnost.

3 8
možnosti
Foto

Ten tytulek maš jakysik divny. Československo socialistycke bylo až od roku 1960. Předtym to snad bylo v pořadku? Za tzv. "lidove demokracie"?

6 1
možnosti
JZ

J76a43n 92Z22i47e34g17l71e57r

23. 10. 2013 18:35

To netvrdím Ladíku. ;-D

2 4
možnosti
JD

ZAOSTÁVALO SE VE VŠEM  ... a nejhorší je, že komunista měl plnou hubu keců o starosti o občana a skutek ???  .. bezpečnostní pomůcky , normy .. vše u zadele .. jak to. že při jejich plánování se třeba nedbalo na bezpečnost dětí, příštích budovatelů socialismu ??.. na západě povinné sedačky a u nás ani pásy .. proč socialistický průmysl nezásoboval trh dětskými autosedačkami ??, ..protože nedokázal zásobovat ani autama ... výmluvné je, že prodej aut byl jeden čas zařazen pod n.p. Klenoty ;-D

10 0
možnosti
PK

Tak to vše je bohužel pravda, jen dodávám, že na našem generálním ředitelství nadávali, "kerej ču... vymyslel tu debilitu EAN. Zase práce a starost navíc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz