Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Chcete tvrdit, že Chalupa byl dobrý MŽP? Víte, jaký průšvihy zařídil na svém předchozím pracovišti (Pha 6) (namátkou Key investments, metro atd... atd...)? To jako najednou prozřel a je z něj zodpovědný hospodář?

Zbytek jsou bláboly: ano, dříve na šumavě žilo více lidí a dřevorubili.... Jenže jaksi neměli mechanizaci, nejezdili autama, nestavěly v centru prvních zón atrakce pro turisty atd....

A co se týče těch jednostranných vizí ekoteroristů - kdybyste si byl ochoten o problému zjistit jen o trochu více, tak byste věděl, že ta jednostranná vize ekoteroristů např. naprsoto bez problémů funguje v Bavorsku, že se za ní staví většina přírodovědců v ČR a dokonce už několik mezinárodních vědeckých organizací intervenovalo proti snaze MŽP ve prospěch NPŠ atd...

Koneckonců, jak kvalitní zákony produkoval Chalupa si můžete přečíst třeba zde:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=420549111342450&set=a.149789165085114.32729.149520861778611&type=1&theater

0 0
možnosti
Foto

No nevím zda kůrovci zničená Šumava jde na účet tzv. ekologů. Spíš ji mají na svědomí ti, po kterých podle vás zůstala "nádherná zachovalá krajina".

0 0
možnosti
JP

Nemám rád ekoteroristy a ekospekulanty. Pokud  nový ministr se těchto nátlakových skupin nebude bát, tak má mé +  i bez ohledu na to, že Babišímu ANO příliš nevěřím, i když mi dal s. Babiš koblihu;-D

1 0
možnosti
MK

Nějaká čísla o tom šíleném zhoršování ovzduší by nebyla? Nebo nám tu sdělíte, že za komunistů byl vzduch a řeky alabastrově čisté?

0 3
možnosti
VH

Pánoví Škvrňo, Novaku a Jandáku, před rokem 1990 zde bylo alabastrově čisto?

0 0
možnosti
JC

Kdyby byl ve veřejnosti o ekoteroristická školení zájem, mohli by školitelé vybírat vstupné. Ale protože jim nikdo nechce platit, je nepochybné, že zájem není. Proto chtějí dotace - aby mohli svůj jed nalévat do dětských hlav ve školách za naše daně.

13 0
možnosti
VD

Chcete totéž vztáhnout i na školení o nacistických či komunistických zločinech?

Taky jsem ještě neslyšel, že by na takové školení šel někdo ve volném čase a platil vstupné.

0 0
možnosti
JN

Kvalita ovzduší se šíleným tempem zhoršuje. Ale krmit ministerstvo aby utracelo za spodní prádlo a jiné pofidérní zakázky je celkově špatně a vedení teda bylo vždy špatné.

0 8
možnosti
VB

Vy snad žijete někde jinde, v jiném státě, a nebo na jiné planetě, ovzduší se výrazně zlepšilo po roce 89 ať už útlumem výroby a nebo odprášením a odsiřením, a poletavým prachem může strašit jen bulvár. Zjístěte si nějaké data:-)V této branži se pohybuju už dost let, a fakt je třeba říct, že přírodě hlavně škodí tito pseudoekologové:-)

15 1
možnosti
JD

jsem starý Brontosaurus a v lese bych neodhodil ani obal od žvejkačky....ale když slyším slovo ekolog, tak se mi otvírá kudla v kapse

21 0
možnosti
VH

Víte, v čem je problém?  Že vůbec nikdo neví, co je "rozumná a vyvážená ochrana přírody".  Takže pravdu mají ti, kdo tvrdí, že ji zajistí Bursík atejně, jako ti, kteří tvrdí, že nejlepší by byl Urban či Stráský.  Stejně "pravdivá" je i pravda, obsažená ve vašem tvrzení o pánech Chalupovi a Brabcovi.

Rozumná a vyvážená ochrana přírody je stejný pojem, jako spravedlivá mzda nebo rozumný příjem.

1 0
možnosti

domnívám se, že jedna definice "rozumné a vyvážení ochrany přírody" by byla: je to taková,  která neklade život zvířat či rostlin nad život člověka a která nevyjímá lidstvo jako druh z přírody a netvrdí, že je jejím hlavnínm škůdcem.

8 0
možnosti
JF

J94a66n 60F80r89o25l32í26k

7. 1. 2014 13:59

Ovšem některé šílené programy rozdávání cizích peněz pokračují. Např. Zelená úsporám. Dokud se rozdávaly japonské peníze bylo to OK. Když jsou Japonci blbí je to jejich problém. Nyní už se to financuje jen z našich daní, když prodej odpustků zamrzl.

8 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,28
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz