Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

My musíme především vycházet s každým státem po dobrém, protož jinak to nejde.  A to platí také například o Rusku nebo Ukrajině a nejenom o Německu. Ve svém příspěvku zmińujete Emanuela Moravce, který je považován za největšího kolaboranta v protektorátě, koukám , že máte jeho projevy k národu Českému dobře prostudováné, Váš článek se jim až nápadně podobá. (v současnosti  proti Němcům nemám vůbec nic)

2 0
možnosti
SB

S Německem musíme vycházet po dobrám, píše pan autor.

Pokud vím, tak Německu nijak neubližujeme, neohrožujeme ho, německým občanům na našem území hrozí pouze běžná kriminalita jako komukoli jinému.

Co tady pan Ziegler ještě chce? Máme snad mu lézt do pozadí jako dříve Sovětskému svazu?

Prostě pan Ziegler chce být papežštější než papež.

7 2
možnosti
JZ

V Německu českým turistům nikdo neubližuje, nikdo je neohrožuje a hrozí jim tam pouze běžná kriminalita.

0 2
možnosti
JZ

Strašení současným Německem je důsledek zastydlého čecháčkovského nacionalismu 19. století.

1 3
možnosti
SB

Mohu Vás ubezpečit, že Němce nemá rád nikdo. Vycházejí s nimi všichni, ale nemají je rádi.

4 1
možnosti
JF

Při posledni kulturní kultivaci českého národa měla být jeho část poněmčena, část poslána někam hodně daleko a část udřena k smrti na statcích německých sedláků. Projev K.H. Frank.

8 0
možnosti
VS

V historii tisíciletého sousedství se takových okamžiků najde víc ..

1 0
možnosti
JT

Proc bychom nemohli byt suverenni stat ? staci kdyz pro nemce bude vyhodnejsi s nami obchodovat nez valcit. A kdyby slo do tuhyho, tak mame proti nemecku jednu velkou vyhodu. My muzeme mit jen 10M padlych, oni 80M

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že zatímco OBĚ světové války, ve kterých měli Němci prsty a ne že ne, (vzpomeňte si na Versailleskou smlouvu z roku 1919, v jejímž výsledku bylo požadováno, aby Německo přijalo plnou odpovědnost za vypuknutí první světové války a aby zaplatilo značné válečné reparace Státům Dohody), bagatelizujete, kdežto neopominete oslavovat německé ,,zásluhy" datující se několik set let hlouběji v čase. Opět jednostranný a překroucený pohled na věc...

10 2
možnosti
Foto

Ani ve Frýdku-Místku neznám nikoho, kdo by chtěl s Německem jednat po zlém. Válkou naopak vždy šermují stoupenci EU a Němacka zvláště, kteří mír podmiňují integrací pod patronátem našeho velkého západního souseda. Nebude sjednocení, bude válka, temně nás odstrašují. A přidají ještě něco pochmurného o ruském strašákovi, který si prý na nás brosí zuby.

3 3
možnosti
JF

Hm. Pátá kolona promlouvá?

4 0
možnosti
Foto

Možná jen nedostatek soudnosti.

2 1
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz