Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ach jo, tresta potomky za chříchy rodičů, jak bolševické. Což jen potvrzuje jak skvěle si v některých osobnostních rysech s nimi vlastně rozumíte.

Jinak kdyby Putin tolik toužil po území může třeba zítra připojit Bělorusko, pokud nedělá ani to, jsou varování před anexí UA žvanění a ochrana Pobaltí, která by znamenala válku s polovinou světa čirou utopií.

3 6
možnosti
FS

Ziglere,doufám,že už poběžíte za Stropnickým a požádáte o flintu. Vy jste totiž jenom nenávistný tvor a nedomýšlíte následků.

9 14
možnosti
JF

Zato vy jste andělíček, už od pohledu...:-P

9 4
možnosti
Foto

Jak je možné, že se NATO bojí Rusů, kteří mají úroveň obyvatel Chánova?

3 8
možnosti
JF

Čím primitivnější, tím nebezpečnější...anonyme.

6 1
možnosti
Foto

Je úplně fuk, kdo mě olupuje.  Jestli Putin, nebo Sobotka a nebo EU, či USA.   Mě problémy, které mají mezi sebou vládnoucí parazité nezajímají.

3 8
možnosti
Foto

Rusové chystají přepadení pobaltských republik? Vypadá to na pouhý žvást nebo na provokaci, jen aby NATO mohlo opět někde začít válčit a svést to na někoho jiného, jako vždy. NATO se už bezostyšně nacpalo do zemí, ve kterých nikdy nebylo, až k ruským hranicím, ale podle Zieglera nesmí mít Putin svoje ruské vojáky ani na území Ruska. Co se týče podrobností kolem druhé světové války, bylo nakonec připojení armád pobaltských republik k Rudé armádě pro svět šťastným krokem - čím větší armáda, tím větší šance na porážku fašistické armády. A stalo se.

9 18
možnosti
KB

Je to blbost. Až do anexe Krymu, od roku 1990 přepadalo jiné země pouze NATO v čele s USA.

1 5
možnosti
Foto

dnes souhlasim,ale mam obavy z valky,ja byl dvakrat a neni o co stat,jednoduche reseni neexistuje

8 0
možnosti
RK

Kde jste byl dvakrát ve válce?

0 0
možnosti
JC

Máte syna, kterého tam pošlete umřít?

Nebo tam chcete posílat jen cizí syny?

11 13
možnosti
JZ

Francouzi také měli syny, které v roce 1938 nechtěli poslat obětovat životy kvůli nějakému Československu. Vidím, že byste si s nimi rozuměl.

19 7
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,00
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz